Vigsel på Cooköarna
16 dagar

Vigsel på Cooköarna

fr 32 900 SEK Visa avgångar

Vigsel på Cooköarnafr 32 900 SEK

Vad mer kan man önska sig än en vacker strand kantad av palmer, solnedgång och sin älskade vid sin sida? Cooköarna är den perfekta platsen för att säga ”I do”. Här är livet okomplicerat, likaså pappersexercisen inför vigseln. Ni är själva med och utformar ert bröllop så att det blir precis som ni själva vill ha det. Barfota i sanden med en enkel bukett bara ni och vigselförrättaren, eller i full bröllopsklädsel med stringband eller varför inte en lokal kör? Många väljer att ha en fotograf som förevigar tillfället och man kan få med sig ett vackert album hem.

Direkt när ni landar på huvudön Rarotonga infinner sig lugnet och den tropiska atmosfären är påtaglig. Här finns inga McDonald’s eller trafikljus utan endast vajande palmer och vänliga människor. Detta är den perfekta platsen att gifta sig på!
Resan på Cooköarna börjar på huvudön Rarotonga som är Cooköarnas största ö. Här bor ca 13 000 av Cooköarnas totala befolkning på 18 000 invånare. Ön är ca 35 km i omkrets och man kan hitta vackra stränder runtom hela ön. Alla stränder är allmänna så det är bara att hitta sin egen favorit. Man kan hyra bil, moped eller cykel, ta det som passar er bäst. Det finns även bussar som går runt ön om man vill komma nära lokalbefolkningen. Ett hett tips är att besöka en av Cooköarnas många kyrkor en söndag. Alla kvinnor är vitklädda och bär hatt och sjunger av hela sitt hjärta. Har ni tur kanske ni blir hembjudna till kyrkobesökare efteråt!

Vigselceremonin utformar ni som ni vill ha den i samband med er egen bröllopskoordinator. De allra flesta väljer att ha sin vigsel på stranden i solnedgången. Efter vigsel och åtta romantiska nätter undrar man om något kan överträffa de underbara upplevelserna på Rarotonga, men resans är ännu inte slut. Vi reser norrut mot den turkosa lagunen Aitutaki, som hämtad ur en dröm. Håll koll ut genom flygplansfönstret då ni flyger in över Aitutaki – vackrare vy får man leta efter. På Aitutaki spenderar ni fyra förtrollande nätter med bad, sol, aktiviteter och mycket tid på tu man hand, innan det är dags för att lämna paradiset och flyga hemåt igen - som nygifta!

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Vigsel på Cooköarna men vissa avvikelser kan förekomma.
vigsel-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Flyget går via London till Los Angeles. Ombord på flyget till USA serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder film, populära TV-serier, nyheter, spel, musikvideos mm.

love-heart-vigsel-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst Cooköarna
Kia Orana – välkommen till Cooköarna! Ni anländer med morgonflyg och efter ankomst väntar en kort transfer till ert hotell för åtta nätter. Här bor ni i bungalow med frukost endast ett stenkast från strandkanten. Njut av den vackra miljön och anpassa er i lugn takt till öbornas livsstil och temop.

Boende på Lagoon Breeze Villas (★★★)Lagoon Breeze Villas★★★Lagoon Breeze Villas är beläget på Rarotongas sydvästkust vid Aroa Beach i en lummig trädgård med hibiskus och andra tropiska växter. B....

rarotonga-aerial-vigsel-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 3 - 9: Rarotonga
De aktiviteter som finns kretsar främst kring sol och bad men det finns även mycket annat att göra. Ni träffar er bröllopskoodinator och går igenom de sista detaljerna inför vigseln. Här finns många vackra tropiska blommor att välja bland till tex brudbuketten. Vigseln äger rum på ert förbokade datum, oftast på stranden i solnedgången.

Följ gärna med på en intressant vandring genom öns hjärta med Pa, Cooköarnas mesta kändis och naturguide. Det Pa inte vet om växters läkningsförmåga för olika åkommor är inte värt att veta! På Te Vara Nui Cultural Village kan ni uppleva en kulturell show i en återskapad miljö enligt gamla traditioner. Dansen får garanterat pulsen stiga! Vill ni spana efter Nemo och andra färgglada fiskar kan ni följa med på en lagunkryssning som tar er med till Rarotongas bästa snorkling.

strand-aitutaki-vigsel-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 10: Rarotonga – Aitutaki
Nu börjar bröllopsresan i resan! I dag flyger ni till Aitutaki. Vid ankomst åker ni till ert hotell som består av fyra bungalows med självhushåll belägna i en trädgård vid stranden på Aitutakis solnedgångssida. Samtliga med stor terrass och med hel eller delvis havsutsikt. En av dessa är er för fyra nätter. På Aitutaki är tempot om möjligt ännu mer avslappnat än på Rarotonga. Varva ner och koppla ur. Utan TV och telefon och med rasslande palmer i den ljumma brisen är detta så nära paradiset man kan komma – en perfekt plats att börja livet som nygifta! På hotellet finns kajaker, snorklingsutrustning och mopeduthyrning. Restauranger finns inom promenadavstånd.

Boende på Are a Matatui (★★★).

frukt-vigsel-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 11 - 13: Aitutaki
Gör vad som faller er in. Ta skön sovmorgon, ta ett par simtag innan långfrukosten och se dagarna vakna till liv från er terrass. Kanske följer ni med på en dagsutflykt för spännande djuphavsfiske eller till lagunen och vackra One Foot Island. Snorkla, simma och njut av de vackra färgkontrasterna med det turkosskiftande vattnet, blå himmel och vita stränder. Glöm inte ta med passet till One Foot Island för en fotstämpel. Ett minne för livet!

strand-cook-vigsel-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 14 - 15: Aitutaki - Rarotonga - hemresa
I dag är det dags att packa väskan och flyga tillbaka till Rarotonga. Under kvällen flyger ni via Los Angeles åter till Europa och vidare mot Skandinavien.

Dag 16: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Vigsel på Cooköarna.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt16 dagarLäs program32 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.