Aktuell information gällande resor i Coronatider

Avrådan angående resor från Sverige till destinationer utanför EU, EES samt Schengenområdet

Svenska UD förlängde den 24 maj sin avrådan för icke nödvändiga resor till länder utanför EU, EES samt Schengenområdet till och med den 1 juli 2021. Även för Australien, Nya Zeeland, Singapore, Japan, Sydkorea och Thailand är avråda borttagen, men de flesta av dessa länder har fortfarande sina gränser stängda.

Vi följer UD:s rekommendationer gällande reseavrådan och håller oss uppdaterade gällande våra destinationers situation. Vi kontaktar våra kunder om vi ser någon förändring som påverkar den bokade resan. Om er resa påverkas kommer vi att kontakta er med erbjudande om av- eller ombokning. Önskar ni omboka er resa till ett senare tillfälle hjälper vi er gärna kostnadsfritt. Kontakta oss för vidare hjälp.

För resor som ligger utanför UDs reseavrådan gäller våra normala avbokningsregler. Dessa hittar ni på er faktura. Önskar ni i stället omboka er resa till ett senare tillfälle hjälper vi er gärna kostnadsfritt. Kontakta oss för vidare hjälp.

Går det att resa i Coronatider?

Ja, det går! Av våra destinationer har Franska Polynesien öppet för inkommande turism utan karantänskrav om man är färdigvaccinerad. Dessutom krävs i dagsläget för inresa ett max 72 timmar gammalt, negativt PCR-test samt reseförsäkring som inkluderar Covid-19-relaterad vård på destinationen. Kontakta oss för mer information.