Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här

Aktuell information gällande Coronavirusets spridning

Resor från Sverige ställs in fram till och med den 15 juli

Svenska UD gick den 14 mars kl 20.00 ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor till hela världen. Avrådan gäller till och med den 15 juli 2020.

I enlighet med UDs reseavrådan kommer vi att ställa in samtliga resor fram till och med den 15 juli. Vi håller oss uppdaterade gällande våra destinationers situation och kommer att kontakta våra kunder om vi ser någon förändring som påverkar er bokade resa. Vid inställd resa så kommer vi att  kontakta er med erbjudande om av- eller ombokning.

För resor som ligger utanför UDs reseavrådan gäller våra normala avbokningsregler. Dessa hittar ni på er faktura. Önskar ni i stället omboka er resa till ett senare tillfälle försöker vi givetvis att lösa detta på bästa sätt. Kontakta oss för vidare hjälp.

Gällande återbetalningar för av- och ombokade resor

Hela vår bransch, liksom många andra branscher i samhället, är under stor press just nu och vi gör vårt yttersta för att ta hand om alla kunder som fått sina resor påverkade. När man har en paketresa inbokad med oss är man alltid skyddad av Paketreselagen och i normala fall sker återbetalningar inom två veckor men under rådande omständigheter, som är exceptionella, tar det betydligt längre tid.