Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här

Öppet köp-kampanj!

Boka din resa med branschens bästa villkor!

ÖPPET KÖP OCH FRI AVBOKNING UTAN FÖRSKOTTSBETALNING. 
Det ska kännas tryggt och enkelt att boka en resa med en researrangör. Just nu erbjuder vi ÖPPET KÖP och FRI AVBOKNING på alla nya bokningar upp till 50 dagar före avresa. Ingen förskottsbetalning eller handpenning krävs. Detta ger dig som resenär en trygghet att, oavsett anledning, avboka din resa kostnadsfritt upp till 50 dagar före avresa. Erbjudandet gäller alla nya resor med avresa t.o.m. 31 mars 2021. Erbjudandet gäller tills vidare.

Varför välja oss
Söderhavsresor är ett svenskt företag. Alla våra resor omfattas av paketreselagen. Vi är också medlem i SRF (Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen) och ställer ut resegarantier till Kammarkollegiet. Vi följer naturligtvis myndigheters och ARNs rekommendationer. Som resenär är det bara att luta sig tillbaka.

Trygghet med erfarna resespecialister
En resa kan man köpa på många olika sätt nuförtiden. Bokningsmotorer som följer varje flygsökning du gör på internet. Hotellsidor som lockar med erbjudande och tävlar mot varandra. Löften om bästa-pris-garantier och så vidare. Men är det alltid det lägsta priset som är det viktigaste? Eller värdesätter du trygghet, kvalitet och en resa där du verkligen får valuta för pengarna? Om något skulle gå fel, vill du inte hellre kunna kontakta en människa av kött och blod framför ett automatiserat callcenter? Det tycker vi. Därför fortsätter vi på Söderhavsresor och Sydafrikaresor att fokusera på det personliga samtalet med skräddarsydda förslag och med en hög servicenivå. Med vår hjälp kan ni koppla av. För tryggheten – den får du på köpet!