Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här

Öppet köp-kampanj!

Boka din resa med ÖPPET KÖP*
Det ska kännas tryggt och enkelt att boka en resa med en researrangör. Just nu erbjuder vi ÖPPET KÖP på alla nya bokningar som görs mellan den 1 april och 15 augusti 2020 för avresa mellan den 15 oktober 2020 till den 28 februari 2021. Erbjudandet ger dig som resenär en trygghet att, oavsett anledning, avboka din resa och få pengarna tillbaka fram till och med 15 augusti 2020. Erbjudandet gäller alla resor för båda våra varumärken; Sydafrikaresor och Söderhavsresor.

*Särskilda villkor gäller beroende på val av flygbolag, prata med din resespecialist om vad som gäller för just din resa.

Varför välja oss
Söderhavsresor är ett svenskt företag. Alla våra resor omfattas av paketreselagen. Vi är också medlem i SRF (Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen) och ställer ut resegarantier till Kammarkollegiet. Vi följer naturligtvis myndigheters och ARNs rekommendationer. Som resenär är det bara att luta sig tillbaka.

Trygghet med erfarna resespecialister
En resa kan man köpa på många olika sätt nuförtiden. Bokningsmotorer som följer varje flygsökning du gör på internet. Hotellsidor som lockar med erbjudande och tävlar mot varandra. Löften om bästa-pris-garantier och så vidare. Men är det alltid det lägsta priset som är det viktigaste? Eller värdesätter du trygghet, kvalitet och en resa där du verkligen får valuta för pengarna? Om något skulle gå fel, vill du inte hellre kunna kontakta en människa av kött och blod framför ett automatiserat callcenter? Det tycker vi. Därför fortsätter vi på Sydafrikaresor och Söderhavsresor att fokusera på det personliga samtalet med skräddarsydda förslag och med en hög servicenivå. Med vår hjälp kan ni koppla av. För tryggheten - den får du på köpet!