Bröllopsresa till Moorea Bora Bora Tikehau
Vajande palmblad, ändlösa sandstränder och massor av romantik

Bröllopsresa till Moorea, Bora Bora & Tikehau

Den här oförglömliga bröllopsresan tar er till tre olika öar i Franska Polynesien. gröna Moorea, legendariska Bora Bora och atollen Tikehau. Alla med sin egen karaktär och prägel. På öarna kan ni koppla av i en hängmatta, åka på snorklingstur i lagunen eller njuta av en skön massage på stranden.

Sammanfattning
Resans längd:
19 dagar
Pris från:
77 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass, inrikesflyg, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden av förstaklass i 10 nätter med frukost, 5 nätter med halvpension och alla transfers.
Reseförslag

Magiska Moorea

Ni landar på Tahiti som är huvudö och därifrån tar ni inrikesflyget över till Moorea. Flygtiden är endast ca 15 minuter och utsikten över Tahiti och Moorea är slående vacker. Väl framme på hotellet där ni ska bo fem nätter kan ni ta en promenad längs stranden och njuta av den tropiska värmen. Välkommen till paradiset!

På Moorea kan ni enkelt ta er runt på egen hand med bil eller moped. Hitta er egen vik för dagen eller ta er upp på berget till utsiktsplatsen Belvedere varifrån ni har en slående utsikt över det turkosa havet och Tahiti. Snorkla i lagunen eller följ med på en tur i 4WD som tar er till ananasodlingar, intressanta historiska platser och utsiktsplatser. Moorea har många vikar med fina sandstränder, perfekta för snorkling eller promenader i vattenbrynet.

Bedårande Bora Bora

Ni lämnar Moorea bakom er och flyger mot vackra Bora Bora. Flygresan är en upplevelse i sig då ni kommer in över Bora Bora och ser alla overwater bungalows i lagunen. Det grönt lummiga berget Otemanu sträcker sig högt över den turkosa lagunen. Ni åker med båttransfer till ert hotell som ligger i södra delen av Bora Bora. Vid ankomst till er bungalow väntar en kall flaska champagne som ni kan njuta av tillsammans på er terrass i skuggan av palmerna. Nu väntar fem underbara nätter.

Bora Bora är känt som en av de mest exklusiva öarna i hela världen. I den turkosa lagunen ligger lyxhotellen utspridda med sina overwater bungalows och erbjuder allt från avslappnande spabehandlingar till spännande helikopterturer och privata båtturer i solnedgången. Spendera dagarna med sol, bad och fantastisk mat på den här unika platsen. Bora Bora är som gjort för en bröllopsresa!

Tidlösa Tikehau

Resan fortsätter mot atollen Tikehau där ni avslutar er bröllopsresa och bor fem nätter. Ni flyger från Bora Bora och flygresan tar drygt två timmar. Innan ni landar ser ni de små öarna som ligger som ett pärlhalsband runt den stora lagunen och bildar en atoll. Tikehau kallas även Pink Sand Island med korallstränder i vita och rosa nyanser som bryter mot det blåa vattnet. På Tikehau känns det som om tiden har stannat och ni är nu på en av världens mest avlägsna platser. Här råder total avkoppling. Njut av den avslappnande atmosfären och ta ett svalkande dopp i lagunen på denna spektakulära plats. Är ni intresserade av dykning och snorkling så finns det fantastiska möjligheter här.

På kvällarna kan ni njuta av härliga middagar som ingår i resans pris. Hotellets restaurang ligger med utsikt över lagunen och kombinerar det polynesiska och europeiska köket med mycket lokala råvaror, fisk och skaldjur. Och när mörkret stilla lägger sig kan ni blicka upp mot en glimmande stjärnhimmel och bara njuta av att vara tillsammans på en av världens mest avlägsna platser. Det blir en fin avslutning på er bröllopsresa.

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Det är beräknat på internationella flyg med avresa från Stockholm eller Göteborg, inrikesflyg Papeete-Moorea-Bora Bora -Tikehau, samtliga flygskatter, boende på förstaklasshotell, 5 nätter på Sofitel Kia Ora Moorea med frukost, 5 nätter på InterContonental Le Moana Bora Bora med frukost och 4 nätter på The Pearl Tikehau i overwater bungalow med halvpension, 1 natt på Tahiti utan frukost. Välkomstservice med blommor på Tahiti och samtliga transfers. Komplett följebrev med information och tips. Tillägg för resa från Köpenhamn. Ett tips! Prata med din resespecialist om detta och få ett skräddarsytt förslag. Resan går att köra omvänt och förlänga med det antal dagar som önskas.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Tove

Resespecialist

Resans längd:
19 dagar
Pris från:
77 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass, inrikesflyg, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden av förstaklass i 10 nätter med frukost, 5 nätter med halvpension och alla transfers.

Liknande resor

Lyx och flärd på Bora Bora

Bora Bora med guldkant

Denna förstklassiga drömresa till Bora Bora med extra guldkant är resan för er som verkligen vill njuta av lyx och komfort och förväntar er det där lilla extra på er resa.

Antal dagar:

13 dagar

Pris från:

99 900 kr

Romantik i Söderhavet

Romantiska Moorea & Bora Bora

Boka en romantisk resa till en av de vackraste platserna i Söderhavet, Franska Polynesien!

Antal dagar:

13 dagar

Pris från:

57 500 kr

Förverkliga era drömmar om Söderhavet

Paradisen Moorea och Bora Bora

Våra resor till Bora Bora i Franska Polynesien är verkligen ett minne för livet. Detta reseförslag tar er till några av de mest mytomspunna paradisen - Moorea och Bora Bora.

Antal dagar:

14 dagar

Pris från:

62 450 kr