Solnedgång på Fiji
Fijis fantastiska skärgård

Sol och bad på Fijis paradisstränder

Som på ett pärlband utanför huvudön ligger ett 20-tal soldränkta öar i två olika ögrupper. Öar som omges av ett turkost hav, vita sandstränder och är som gjorda för en avkopplande semester i bekväm barfotastil.

På många av öarna finns det endast en resort men det finns också öar som har flera boenden av olika standard och med fijianska byar att besöka. Oavsett vilken ö ni väljer är vattnet lika klart och känslan av att simma i det ljumma vattnet femstjärnig. Här erbjuds allt från enklare bungalows till lyxresorter där ni möter vänliga och charmiga fijianer som sprider varma leenden. Till de olika öarna tar ni er med båt eller med flyg. Här njuter ni av fantastiska tropiska omgivningar, mat tillagad med kärlek och drinkar i solnedgången. Dagarna kantas av sol, varma sandstränder och ett inbjudande hav att svalka er i. Detta blandas med den fijianska kulturen och känslan av att vara i ett av världens lyckligaste länder!

Sammanfattning
Resans längd:
14 dagar
Pris från:
47 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass från Skandinavien, samtliga flygskatter, boende i del i dubbelrum av mellanklasstandard i 11 nätter med frukost (helpension på Musket Cove), meet & greet, färjebiljetter och transfers.
Reseförslag

Bula! Efter en lång men bekväm flygresa kommer ni fram till gästvänliga Fiji. Ni blir mötta av vår representant och därefter transfer ner till Denarau där ni checkar in på ert resort för några nätter. Koppla av och koppla på fijitime, ingen stress finns här. Om lusten faller på finns ett varierat utbud av utflykter om man vill utforska mer innan resan går vidare ut till ert tropiska öparadis.

På båtresan ut genom skärgården kan ni njuta av solen, de tropiska smekande vindarna och bländvita stränder som kantar de soldränkta öarna i den turkosa lagunen. Tanken till Robinson och barfotaliv ligger nära till hands. Den närmaste ögruppen heter Mamanucas och dit går det mest frekvent med passagerarbåtar. Nästa ögrupp heter Yasawas och dit går en båt om dagen. Ni väljer hur länge ni vill stanna på er söderhavsö innan ni tar båten in till  huvudön.

Sista natten måste oftast tillbringas på huvudön och det är kanske också läge för att inhandla de sista souvenirerna. I reseförslaget nedan ingår Musket Cove Island Resort, men det finns ett flertal andra resorts att välja på.

Musket Cove Island Resort, Mamanucas

Ni välkomnas med traditionell sång på stranden eller bryggan där båten lägger till. Lata dagar väntas att fyllas med sol, bad, strandaktiviteter och övandringar. Här finns även ett stort utbud av vattensporter och landaktiviteter att välja mellan. För dykare finns ett stort utbud av utmärkta dykplatser och även bra snorkling vid reven strax utanför stranden.

Musket Cove Island Resort är omgiven av naturligt vita stränder och kristallklart vatten. Utspritt över ett stort område i en grönskande trädgård med blommor och lummig växtlighet ligger olika boendealternativ, var och en med sin egen stämning och atmosfär. Här kan ni välja att bo i rymliga traditionella bungalows i trädgården, på stranden, vid lagunen, i villor i trädgård eller på en egen ö. Ön är lite större med flera resorts, en marina och flera restauranger.

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass från Skandinavien, samtliga flygskatter, boende i del i dubbelrum av mellanklasstandard i 11 nätter med frukost (helpension på Musket Cove), meet & greet, färjebiljetter och transfers.

  • Flyg t/r från Skandinavien till Fiji i ekonomiklass.
  • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
  • Välkomstservice och samtliga transfers.
  • 3 övernattningar i dubbelrum på Sofitel Fiji Resort & Spa med frukost.
  • 7 övernattningar i bungalow på Musket Cove Island Resort med helpension.
  • Båttransport t/r Denarau - Musket Cove t/r.
  • 1 övernattning i dubbelrum Fiji Gateway Hotel med frukost.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Tove

Resespecialist

Resans längd:
14 dagar
Pris från:
47 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass från Skandinavien, samtliga flygskatter, boende i del i dubbelrum av mellanklasstandard i 11 nätter med frukost (helpension på Musket Cove), meet & greet, färjebiljetter och transfers.

Liknande resor

Bila och vila på Fiji

Fijis natur, äventyr och myter

Upptäck Fijis natur, äventyr och myter med egen bil och avsluta med en alldeles underbar upplevelse på en riktig söderhavsö.

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

41 100 kr