Nicolas har producerat och sålt resor till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet sedan 1996 och med ett trettiotal resor till Down Under har Nicolas byggt upp en stor erfarenhet och kunskap om dessa länder. Han är dessutom Certifierad Aussie Specialist, Certifierad 100% Pure New Zealand Specialist och Certifierad South Pacific Specialist.

Det bästa med att jobba på Söderhavsresor är enligt Nicolas att få hjälpa folk att förverkliga sina resedrömmar och samtidigt själv få drömma sig iväg till våra resmål varje dag! Att få sätta sig in i resenärens perspektiv och önskemål i kombination med att bjuda på sina egna smultrontips för att sedan kunna presentera ett reseförslag som förhoppningsvis överträffar förväntningarna. Nicolas tycker att hela processen från förberedelser till uppföljning med resenären efter hemkomst är väldigt stimulerande. Den feedback man får är bästa verktyget för att själv utvecklas.

Även om Nicolas har bott i Australien och besökt landet väldigt många gånger så åker han mer än gärna tillbaka med frekventa mellanrum. Som passionerad och inbiten flugfiskare tar Nicolas alltid med flugspöna på resorna. Är ni en grupp fiskare eller om du är ensam som reser och drömmer om att komma iväg på ett enastående fiskeäventyr i antingen Australien, Nya Zeeland eller Söderhavet så tveka inte att ta kontakt med Nicolas så hjälper han er med en skräddarsydd fiskeresa. Givetvis hanterar han alla typer av resor till dessa destinationer lika professionellt.

Vill ni resa tryggt är det alltid fördelaktigt att boka med en researrangör som Söderhavsresor. Dels för att hela resan täcks av paketreselagen, ni får all den specialistkunskap som vi besitter helt gratis, och ni slipper lägga dyrbar tid på att själva ta reda på all information som ni behöver inför resan. Nicolas och hans kollegor lyssnar på era önskemål och syr ihop er drömresa så att ni kan få uppleva ovärderliga resminnen!

Nicolas favoritdestinationer

Några resor till Nicolas favoritdestinationer.

Liknande inlägg

Senaste inläggen