Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Bröllopsresa till Cooköarna
16 dagar

Bröllopsresa till Cooköarna

fr 36 900 SEK Visa avgångar

Bröllopsresa till Cooköarnafr 36 900 SEK

En perfekt start på ert liv som nygifta är en bröllopsresa till Cooköarna. Här finner ni tropiska stränder, vajande palmblad och massor av romantik. Upptäck det fantastiska undervattenslivet, vandra hand i hand längs stranden eller ta en drink i strandbaren i solnedgången. Här finns något för alla vare sig man vill vara aktiv eller spendera lata dagar på stranden.

Resan på Cooköarna börjar på huvudön Rarotonga som är Cooköarnas största ö. Här bor ca 13 000 människor av Cooköarnas totala befolkning på 18 000 invånare. Ön är ca 35 km i omkrets och man kan hitta vackra stränder runtom hela ön. Alla stränder är allmänna så det är bara att hitta sin egen favorit. Man kan hyra bil, moped eller cykel, ta det som passar er bäst. Det finns även bussar som går runt ön om man vill komma nära lokalbefolkningen. Ett hett tips är att besöka en av Cooköarnas många kyrkor en söndag. Alla kvinnor är klädda i vitt, bär hatt och sjunger av hela sitt hjärta. Har ni tur kanske ni blir hembjudna till någon i lokalbefolkningen efter kyrkobesöket!

Efter åtta romantiska nätter undrar man om något kan överträffa de underbara upplevelserna på Rarotonga, men resans höjdpunkt är fortfarande kvar. Vi reser norrut mot den turkosa lagunen Aitutaki, som hämtad ur en dröm. Håll koll ut genom flygplansfönstret då ni flyger in över Aitutaki – vackrare vy får man leta efter. På Aitutaki spenderar ni fyra förtrollande nätter med bad, sol, aktiviteter och mycket tid på tu man hand, innan det är dags för att lämna paradiset och flyga hemåt igen.

  • Starta ert liv som nygifta i romantiska Söderhavet
  • Vandra längs stranden hand i hand
  • Se solnedgången från terrassen på er bungalow
  • Ät middag på stranden i facklornas sken
  • Snorkla bland tropiska fiskar i Aitutakis lagun
  • En av de bästa platserna i världen för en bröllopsresa
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Bröllopsresa till Cooköarna men vissa avvikelser kan förekomma.
brollopsresa-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Flyget går via London till Los Angeles. Ombord på flyget till USA serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder film, populära TV-serier, nyheter, spel, musikvideos mm.

aerial-rarotonga-brollopsresa-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst Cooköarna
Kia Orana – välkommen till Cooköarna! Ni anländer med morgonflyg och efter pass- och säkerhetskontroll väntar en kort transfer till ert hotell för åtta nätter. Ert hotell ligger längs den vackra Muristranden. Här kan man vid lågvatten vada ut till den obebodda ön Koromiri eller plocka snäckor på stranden. Restauranger finns i närheten.

Boende på Muri Beachcomber (★★★+)Muri Beachcomber★★★+Inbäddad i en lummig tropisk trädgård på vackra Muri Beach på Rarotongas östra sida, ligger Muri Beachcomber. Ett personligt hotell som....

turkost-hav-brollopsresa-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 3 - 9: Rarotonga
På Rarotonga kan man göra så mycket eller så litet man vill. Det finns många olika aktiviteter att välja bland; vandring, cykla runt ön, besök kyrkan på söndagar för att höra fantastisk sång och 4WD safari. Eller bara strosa längs stranden och njut av att du faktiskt är på en strand i Söderhavet!

hangmatta-aitutaki-brollopsresa-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 10: Rarotonga – Aitutaki
I dag flyger ni till Aitutaki, det är en vacker flygtur då man kommer in för landning på Aitutaki. Flygplatsen på Aitutaki är en av de minsta i Söderhavet. När ni landat blir ni körda till ert hotell som ligger vid en vacker strand. Här har ni en egen bungalow med delvis havsutsikt och terrass. Här bor ni i fyra nätter.

På Aitutaki finns ingen stress och inga tider att hålla. Här anpassar man dygnsrytmen efter dagsljuset vilket innebär att man ofta går upp relativt tidigt och även är i säng tidigt på kvällen. Det finns inget nattliv att tala om men njut gärna av god mat på någon av de lokala restaurangerna som hämtar och lämnar sina gäster på hotellen som en fin service, om ni inte väljer att äta på hotellets restaurang. Ni har kylskåp och luftkonditionering i er bungalow, kanoter och snorklingsutrustning finns att låna.

Boende på Tamanu Beach (★★★+)Tamanu Beach★★★+Ett av Aitutakis mest populära hotell med härlig atmosfär och perfekt läge vid en kritvit strand på öns solnedgångssida. Hotellet bestå....

snorkling-aitutaki-brollopsresa-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 11 - 13: Aitutaki
Ta dagen som den kommer och utforska den vackra turkosa lagunen. Vi rekommenderar att man gör en dagsutflykt i lagunen där man besöker obebodda öar och snorklar i lagunen. Glöm inte ta med passet till One Foot Island för att få en stämpel. Ett minne för livet!

love-sanden-brollopsresa-cookoarna-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 14: Aitutaki - Rarotonga
I dag är det dags att packa väskan och flyga tillbaka till Rarotonga. Under kvällen flyger ni via Los Angeles åter till Europa och vidare flyg till Skandinavien.

Dag 16: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Bröllopsresa till Cooköarna.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt16 dagarLäs program36 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.