Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Bröllopsresa till Moorea, Bora Bora & Tikehau
16 dagar

Bröllopsresa till Moorea, Bora Bora & Tikehau

fr 51 500 SEK Visa avgångar

Bröllopsresa till Moorea, Bora Bora & Tikehaufr 51 500 SEK

Vajande palmblad, ändlösa vita sandstränder och massor av romantik – finns det något bättre sätt att starta ert liv tillsammans som gifta? Franska Polynesien är som gjort för en bröllopsresa. Här kan ni koppla av i en hängmatta, åka på snorklingstur i lagunen och simma bland koraller, ofarliga revhajar och rockor eller njuta av en skön massage på stranden. Vill ni bo riktigt lyxigt kan ni uppgradera ert boende till en overwater bungalow där ni kan spana på de tropiska fiskarna i lagunen genom glasgolvet.

Resan tar er till tre olika öar, gröna Moorea, legendariska Bora Bora och atollen Tikehau. Alla med sin egen karaktär och prägel. Moorea bjuder på avslappnad romantik med dofter från vaniljodlingarna, vackra Bora Bora förför er med sina solnedgångar och på Tikehau får ni uppleva den turkosa lagunen som kantas av rosa korallstränder. Den här resan glömmer ni aldrig!

  • Bröllopsresa till Söderhavet, få förunnat
  • Uppgradera till overwater bungalow på Bora Bora
  • Snorkla med tropiska fiskar och koraller
  • Bo på atoll, en unik upplevelse
  • Romantiska solnedgångar i hängmattan
  • Palmkantade stränder som inbjuder till svalkande dopp
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Bröllopsresa till Moorea, Bora Bora & Tikehau men vissa avvikelser kan förekomma.
brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 1: Avresa
Idag börjar er resa till vackra Franska Polynesien från Sverige.

strand-moorea-brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst till Franska Polynesien
Maeva! Välkommen till Franska Polynesien! Från Tahiti tar ni inrikesflyget över till Moorea. Flygtiden är endast ca 15 minuter och utsikten över Tahiti och Moorea är slående vacker. Väl framme på hotellet kan ni ta en promenad längs stranden och njuta av den tropiska värmen.

Boende på Manava Beach Resort and Spa - Moorea (★★★★)Manava Beach Resort and Spa - Moorea★★★★Detta trevliga hotell på vackra Moorea passar både för par och familjer. Hotellet är byggt i traditionell polynesisk stil och erbjuder ....

turkosa-vatten-moorea-brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 3 - 6: Moorea
På Moorea kan ni enkelt ta er runt på egen hand med bil eller moped. Hitta er egen vik för dagen eller ta er upp på berget till utsiktsplatsen Belvedere varifrån ni har en slående utsikt över det turkosa havet och Tahiti. Snorkla i lagunen eller följ med på en tur i 4WD som tar er till ananasodlingar, intressanta historiska platser och utsiktsplatser. Moorea har många vikar med fina sandstränder, perfekta för snorkling eller promenader i vattenbrynet. Vill ni uppleva litet storstadspuls kan ni ta båten över till Papeete över dagen.

intercontinental-le-moana-bora-bora-moorea-brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 7: Moorea – Bora Bora
Ni lämnar Moorea bakom er och flyger mot vackra Bora Bora. Flygresan är en upplevelse i sig då ni kommer in över Bora Bora och ser alla overwater bungalows i lagunen. Det grönt lummiga berget Otemanu sträcker sig högt över den turkosa lagunen. Ni åker med båttransfer till ert hotell som ligger i södra delen av Bora Bora.

Boende på InterContinental Le Moana Bora Bora (★★★★)InterContinental Le Moana Bora Bora★★★★Ett genuint lyxhotell med fantastiskt läge längst ute på en halvö på södra Bora Bora. På hotellet finns två restauranger, bar, pool, bu....

par-bora-bora-moorea-brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 8 - 11: Bora Bora
Bora Bora är känd som en av de mest exklusiva öarna i hela världen. I den turkosa lagunen ligger lyxhotellen utspridda med sina overwater bungalows och erbjuder allt från avslappnande spabehandlingar till spännande helikopterturer och privata båtturer i solnedgången. Spendera dagarna med sol, bad och fantastisk mat på denna unika plats. Bora Bora är som gjort för en bröllopsresa!

hangmatta-brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 12: Bora Bora – Tikehau
Resan fortsätter mot atollen Tikehau. De små öarna ligger som ett pärlhalsband runt den stora lagunen och bildar en atoll. Korallstränderna har vita och rosa nyanser och inbjuder till snorkling. Ta gärna med ett par badskor för att skydda ömtåliga fötter.

Boende på Tikehau Pearl Beach Resort (★★★★)Tikehau Pearl Beach Resort★★★★Detta är hotellet för er som söker total avkoppling och stora upplevelser. Så fort ni landat på Tikehau infinner sig känslan av söderha....

snorkling-brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 13: Tikehau
Ni är nu på en av världens mest avlägsna och romantiska platser, Tikehau kallas även the Pink Sand Island. Njut av den avkopplande atmosfären, ta ett svalkande dopp i lagunen och njut av denna spektakulära plats. Är ni intresserade av dykning och snorkling så finns fantastiska möjligheter till detta här.

relax-brollopsresa-moorea-bora-bora-tikehau-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 14 - 15: Hemresa
Idag checkar ni ut, flyger tillbaka till Tahiti och vidare hemåt.

Dag 16: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Sverige igen. Förhoppningsvis har ni många fina minnen med er i bagaget!

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Bröllopsresa till Moorea, Bora Bora & Tikehau.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt16 dagarLäs program51 500:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.