Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Lyx på Fiji
14 dagar

Lyx på Fiji

fr 42 100 SEK Visa avgångar

Lyx på Fijifr 42 100 SEK

Detta är resan för er som tycker om att åka på egen hand och gärna bo lyxigt med bästa tänkbara service. Här erbjuds upplevelser på lyxiga resorts där ni bor både på huvudön Viti Levu och ute i den vackra skärgården. Till skärgården tar ni er enkelt med båt eller helikopter. Fiji erbjuder utan tvekan sinnebilden av paradiset med orörda finkorniga sandstränder och vajande palmer. Det som ger en extra guldkant på upplevelsen är den genuina charm och värme som fijianerna själva delar med sig av. Var ni än kommer möts ni av ett vänligt leende och den traditionella fijianska hälsningen "Bula!".

  • Upplev paradisets orörda finkorniga stränder och vajande palmer
  • Möte med de välkomnande fijianerna och deras kultur
  • Njut av solnedgången över Söderhavets tropiska övärld
  • Snorkla bland korallrev och kristallklara vatten just utanför stranden
  • Upplev prisvärd lyx i paradiset
  • Skäm bort er med härliga spabehandlingar
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Lyx på Fiji men vissa avvikelser kan förekomma.
lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 1: Avresa
Idag börjar er resa till tropiska Fiji från Sverige. Ombord på flyget serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder i det flesta fall film, populära TV-serier, nyheter, spel, musikvideos m.m.

fiji-airways-lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 2: Transit
Paradiset närmar sig, men först krävs ett byte i Asien. Passa på att sträcka på benen då ni är i transit innan det är dags att borda för sista etappen vidare till Fiji.

strand-lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 3: Ankomst till Fiji
Bula! Ni börjar er vistelse på Fiji på stilfulla Sofitel Fiji Resort & Spa. Ett chict hotell med utmärkt läge intill stranden på Denarau Island, endast en kort promenad till Denarau Marina med butiker, restauranger och kaféer. Detta är en idealisk plats att bo på för er som vill ha ett charmigt och komfortabelt hotell på huvudön. Rummen har all tänkbar komfort för att er vistelse ska bli så skön och avkopplande som möjligt. I närheten finns restauranger, lite shopping, golfbana och möjlighet att hyra bil för att utforska huvudön på egen hand.

Boende på Sofitel Fiji Resort and Spa (★★★★)Sofitel Fiji Resort and Spa★★★★Sofitel Fiji Resort and Spa är ett stilfullt och chict hotell som ligger i närheten av Denarau Golf and Racquet Club som håller världsk....

nadi-lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 4: Denarau
Idag har ni möjlighet att göra en halvdagsutflykt till Nadi med omgivningar. Vill ni hellre ta er runt på egen hand kan vi rekommendera den livliga marknaden i Nadi eller Garden of Sleeping Giants, en trädgård med mer än 2000 arter av orkidéer. Eller så kan ni koppla av vid hotellets fantastiska pool.

tokoriki-island-resort-lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 5: Denarau - Mamanucas
Ni blir hämtade vid ert hotell och körda ner till marinan varifrån ni tar båten ut till Tokoriki Island Resort. Där ni ska tillbringa en vecka med sol, bad och fantastisk mat i en äkta söderhavsmiljö. Båtresan går genom den vackra arkipelagen, förbi många små paradisiska öar och längst ut i Mamanucas övärld ligger Tokoriki Island. Bula och välkommen till paradiset!

Boende på Tokoriki Island Resort (★★★★)Tokoriki Island Resort★★★★Bula och välkommen till paradiset! Tokoriki Island Resort är ett boutiquehotell och en tillflyktsort för par som söker avskalad lyx i p....

strand-picknick-lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 6 - 11: Tokoriki Island Resort
Vakna till ljudet av kluckande vågor och njut av en helt underbar barfotaresort som är en oas för er som söker prisvärd lyx i paradiset. Här upplever ni fijiansk gästfrihet, avskalad lyx och söderhavsromantik. Hotellet har 33 villor som ligger vid underbara stränder med en lugn och skön atmosfär. Från er privata terrass kommer ni direkt ner i den vita stranden. Hotellet har ett PADI dykcenter som erbjuder dykturer till underbara korallrev. Vill ni uppleva undervattensvärlden med snorkel kan ni göra det direkt från stranden. Den tropiska trädgården som omgärdar hotellet bidrar till den härliga söderhavskänslan. Njut av en avkopplande behandling på hotellets spa, ät en picknicklunch på en öde ö eller följ med på en tur och besök en fijiansk by. Hotellet har vunnit priser för sin mat, bästa hotell på Fiji och mest romantiska hotell. Barn över 16 år är välkomna.

nadi-marknad-lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 12: Återresa till huvudön
Det är dags att ta farväl av er paradisö och ta båten tillbaka till huvudön. Ni checkar in för en natt på Sofitel igen och har möjlighet till lite shopping i Denarau eller Nadi stad.

Boende på Sofitel Fiji Resort and Spa (★★★★)Sofitel Fiji Resort and Spa★★★★Sofitel Fiji Resort and Spa är ett stilfullt och chict hotell som ligger i närheten av Denarau Golf and Racquet Club som håller världsk....

hangmatta-strand-lyx-fiji-lyxresor-fiji-soderhavsresor

Dag 13: Hemresa
Idag checkar ni ut och åker till flygplatsen. Förhoppningsvis har ni många fina minnen med er i bagaget!

Dag 14: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Sverige igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Lyx på Fiji.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt14 dagarLäs program42 100:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.