Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Paradisen Moorea & Bora Bora
14 dagar

Paradisen Moorea & Bora Bora

fr 43 500 SEK Visa avgångar

Paradisen Moorea & Bora Borafr 43 500 SEK

Förverkliga era drömmar om Söderhavet! Det är många som drömmer om att någon gång i livet få uppleva Söderhavet och en av de vackraste platserna i Söderhavet är Franska Polynesien. I Franska Polynesien ingår över 130 öar och denna underbara resa tar er till några av de mest mytomspunna - Tahiti, Moorea och Bora Bora. Ni landar på ön Tahiti där huvudstaden Papeete ligger. Härifrån flyger ni vidare till den lummiga grannön Moorea. Flyget tar endast 15 minuter och bjuder på vacker utsikt över ön. Moorea är känd för sina vanilj- och kaffeplantager och för den vackra utsikten man har från berget Belvedere. På Moorea kan ni köra runt ön, snorkla och dyka med ofarliga revhajar och sällskapliga rockor eller varför inte prova på att simma med delfiner? Ni bor fem nätter på ert hotell som ligger vid stranden.

Efter fem härliga dagar är det dags att ta flyget vidare till legendariska Bora Bora. Under inflygningen kommer ni att få uppleva en av Söderhavets vackraste vyer. Lagunen runtom Bora Bora skiftar från ljusaste ljusblå till mörkaste indigo. Kontrasten mot den lummiga grönskan längs med berget Mount Otemanu gör vykortet av paradiset komplett. På Bora Bora är möjligheterna oändliga, ni kan mata hajar, åka jetski, åka på snorklingssafari, lära er att paddla en traditionell polynesisk kanot, se dansuppvisningar eller bara koppla av på den vita stranden med en drink i handen. En skön massage i hotellets spa är en härlig avslutning på en dag i solen. Fulla av nya intryck och med massor av avkoppling i kroppen är det dags att efter fem nätter flyga tillbaka till Papeete och sedan vidare mot Skandinavien.

Maeva – välkommen till Franska Polynesien!

  • Paradisöar med vänlig lokalbefolkning
  • Tropiska stränder med vit sand och vajande palmer
  • Vanilj- och ananasplantager på lummiga Moorea
  • Oändliga nyanser av blått i Bora Boras lagun
  • Lugna dagar som gjorda för hängmattan
  • Unika platser - perfekta för er bröllopsresa!
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Paradisen Moorea & Bora Bora men vissa avvikelser kan förekomma.
paradisen-moorea-bora-bora-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 1: Avresa Skandinavien
Ni flyger via Europa och vidare till Los Angeles. Där byter ni flyg och reser vidare mot Franska Polynesien.

hjarta-sang-paradisen-moorea-bora-bora-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst Franska Polynesien
Välkommen till paradiset och Franska Polynesien! Ni landar i Papeete som är en storstad i söderhavsmått mätt och flyger vidare till den lummigt gröna ön Moorea. Flygturen tar endast 15 minuter. På Moorea välkomnas ni av varma fläktar från havet och en doft av vanilj från de närbelägna vaniljplantagerna. En transfer tar er till ert hotell.

Boende på Manava Beach Resort and Spa - Moorea (★★★★)Manava Beach Resort and Spa - Moorea★★★★Detta trevliga hotell på vackra Moorea passar både för par och familjer. Hotellet är byggt i traditionell polynesisk stil och erbjuder ....

moorea-paradisen-moorea-bora-bora-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 3 - 6: Moorea
En bred långgrund lagun omger Moorea och i mitten av ön finns ett berg som sträcker sig 1200 meter över havet. Ön har många vikar med sandstränder varifrån man kan snorkla, paddla eller bara sitta i vattenbrynet och njuta. På ön finns bland annat vaniljodlingar, ananas-, bomulls- och kaffeplantager. Hyr gärna en bil och ta er runt ön på en egen upptäcktsfärd.

intercontinental-le-moana-bora-bora-paradisen-moorea-bora-bora-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 7: Moorea - Bora Bora
Idag har det blivit dags att packa väskorna och flyga mot exklusiva Bora Bora. Vyn när ni flyger in över Bora Bora är oslagbar! När ni landat har ni en båttransfer till ert hotell som ligger på Bora Boras huvudö. Nu väntar några lata dagar i paradiset!

Boende på InterContinental Le Moana Bora Bora (★★★★)InterContinental Le Moana Bora Bora★★★★Ett genuint lyxhotell med fantastiskt läge längst ute på en halvö på södra Bora Bora. På hotellet finns två restauranger, bar, pool, bu....

flottmys-paradisen-moorea-bora-bora-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 8 - 11: Bora Bora
Underbara dagar på en av världens mest exklusiva platser! Här kan ni göra så mycket eller så litet ni önskar, det finns många olika aktiviteter att välja på, dykning, snorkling, helikoptertur och besök på en pärlfarm. Söker ni lite extra lugn och ro och vill leva lite "Robinson Kruse-liv" för en dag kan ni be hotellet om en picknick-korg och sedan ta er med båt till någon av de öde öar som kantar lagunen.

strandkant-paradisen-moorea-bora-bora-brollopsresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 12 - 13: Hemresa
Det har blivit dags att lämna denna vackra plats för den här gången. Ni flyger tillbaka till Papeete och sedan vidare mot Skandinavien.

Dag 14: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Paradisen Moorea & Bora Bora.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt14 dagarLäs program43 500:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.