Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Söderhavsromantik på Rarotonga & Aitutaki
16 dagar

Söderhavsromantik på Rarotonga & Aitutaki

fr 45 500 SEK Visa avgångar

Söderhavsromantik på Rarotonga & Aitutakifr 45 500 SEK

Cooköarna ligger mitt ute i Stilla Havet och erbjuder en riktig söderhavsupplevelse. Ett litet tropiskt paradis där tiden nästan tycks stå stilla. Det är lätt att komma i kontakt med lokalbefolkningen och de delar gärna med sig av sin kultur och historia. Bo tio nätter på härliga Crown Beach Resort på västkusten. Crown Beach är ett romantiskt boutiquehotell med elegant söderhavsatmosfär och ypperlig service. Hotellet har 36 villor och arrangerar vigsel för den som vill gifta sig på plats.

Efter tio romantiska nätter undrar man om något kan överträffa de underbara upplevelserna på Rarotonga, men resans höjdpunkt är fortfarande kvar. Ni flyger norrut mot den turkosa lagunen Aitutaki, som hämtad ur en dröm. Håll koll ut genom flygplansfönstret då ni flyger in över Aitutaki – vackrare vy får man leta efter. Här avslutar ni resan med två nätter på Pacific Resort och njuter av förtrollande nätter med bad, sol, aktiviteter och mycket tid på tu man hand, innan det är dags att lämna paradiset och flyga hemåt igen.

  • Upplev tropisk värme och gästvänlighet
  • Njut av lata dagar på stranden med din älskade
  • Hyr en cykel och cykla runt Rarotonga
  • Prova lokala specialiteter som ika mata
  • Följ med på en snorklingstur ut i Aitutakis lagun
  • Promenera på stranden i solnedgången
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Söderhavsromantik på Rarotonga & Aitutaki men vissa avvikelser kan förekomma.
soderhavsromantik-rarotonga-aitutaki-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Flyget går via London till Los Angeles. Ombord på flyget serveras måltider och dryck.

romantisk-middag-soderhavsromantik-rarotonga-aitutaki-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst Cooköarna
Kia Orana – välkommen till Cooköarna! Ni anländer med morgonflyg och redan på flygplatsen kan ni höra ukelelemusiken och känna den ljumma luften möta er. Ni har en kort transfer till ert hotell där ni ska bo i tio nätter. Hotellet ligger direkt på stranden och är ett av de bästa på Rarotonga. När ni öppnar terrassdörren första morgonen ligger stranden strax utanför. Efter frukost är det bara att hoppa i vattnet och njuta av de vackra omgivningarna. Hotellet har två restauranger och det finns fler restauranger i närheten.

Boende på Crown Beach Resort & Spa (★★★★)Crown Beach Resort & Spa★★★★Ett romantiskt boutiquehotell med elegant söderhavsatmosfär och ypperlig service. Hotellet har 36 villor och sviter och ligger lugnt oc....

kanoter-soderhavsromantik-rarotonga-aitutaki-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 3 - 11: Rarotonga
På Rarotonga kan man göra så mycket eller så litet man vill. Det finns många olika aktiviteter att välja bland; vandring, cykla runt ön, snorkling och 4WD safari. Eller varför inte bara strosa längs stranden och njuta av att ni faktiskt är på en strand i Söderhavet!

aerial-aitutaki-soderhavsromantik-rarotonga-aitutaki-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 12: Rarotonga – Aitutaki
I dag flyger ni till Aitutaki. När ni närmar er Aitutaki ser ni världens vackraste lagun nedanför er. När ni landat blir ni körda till ert hotell som ligger på stranden. Här har ni en egen bungalow i två nätter.

På Aitutaki är man långt borta från civilisationen men nära naturen och det enkla i livet. Det råder en känsla av avslappnad lyx på hotellet. Här finns en mysig infinitypool och från restaurangen har ni en av de vackraste vyerna i hela Söderhavet!

Boende på Pacific Resort Aitutaki Nui (★★★★+)Pacific Resort Aitutaki Nui★★★★+En oas på Aitutakis västkust som andas romantik och stillhet. Hotellet erbjuder 27 privata bungalows i tre olika kategorier samtliga me....

snorkling-aitutaki-soderhavsromantik-rarotonga-aitutaki-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 13: Aitutaki
Ta dagen som den kommer och utforska den vackra turkosa lagunen. Vi rekommenderar en dagsutflykt i lagunen där man besöker obebodda öar och får tillfälle att snorkla. Man kan även hyra en cykel och själv utforska ön.

strand-palmer-soderhavsromantik-rarotonga-aitutaki-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 14: Aitutaki – Rarotonga
I dag är det dags att packa väskan och flyga tillbaka till Rarotonga. Under kvällen flyger ni via Los Angeles åter till Europa och mot Skandinavien.

fruktmarknad-soderhavsromantik-rarotonga-aitutaki-brollopsresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 15: Hemresa

Dag 16: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Söderhavsromantik på Rarotonga & Aitutaki.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt16 dagarLäs program45 500:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.