Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Kombinationsresa till Australien, Fiji & Hongkong
18 dagar

Kombinationsresa till Australien, Fiji & Hongkong

fr 32 700 SEK Visa avgångar

Kombinationsresa till Australien, Fiji & Hongkongfr 32 700 SEK

Kombinera flera destinationer på en oförglömlig resa till Australien, Fiji och Hongkong!

Under resan kommer ni att uppleva många spännande möten och göra nya upptäckter i andra kulturer. Resan börjar med några dagar i pulserande Hongkong, därefter reser ni vidare mot Australien och Sydney. Här väntar några dagar fyllda med upplevelser i storstadsmiljö. Resan avrundas med lata dagar på tropiska Fiji bland vajande palmer och gyllene sandstränder. Detta är en resa för er som vill ha stora upplevelser i flera länder. Kan även göras till en fantastisk resa tillsammans med familjen.

Priset gäller per person då två vuxna reser tillsammans.

  • Fantastisk shopping i spännande Hongkong
  • Träffa Musse & Mimmi på Disneyland
  • Tropisk värme och ljumma vindar på Fiji
  • Snorkling vid vackra korallrev
  • Storstadspuls down under i Sydney
  • Gå på en föreställning på Sydney Opera House
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Kombinationsresa till Australien, Fiji & Hongkong men vissa avvikelser kan förekomma.
familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 1: Avresa Skandinavien
Idag börjar ert stora äventyr! Ni reser från Skandinavien med destination Hongkong som första stopp. På flyget kan ni njuta av god mat och dryck och barnen kan spela och titta på film.

aerial-hongkong-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst Hongkong
Välkommen till Hongkong och Orienten! I denna vackra och moderna stad smälter kulturerna från det traditionella öst och det moderna väst samman. Det är shopping som är nyckelordet men Hongkong bjuder även på mycket annat intressant som t.ex. spännande arkitektur, kultur och historia. Det finns även ett Disneyland som kanske kan intressera resans yngre deltagare.

Boende på The Cityview (★★★).

hongkong-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 3: Hongkong
Hongkong är en ung, livfull stad full av energi. Det är en stad som har lyckats göra en konst i att klämma in sju miljoner människor samman i ett område av 1,000 kvadratkilometer. Gör tex en tur över till Hong Kong Island och ta er upp till Victoria Peak för en fantastisk utsikt över Hongkong.

sydney-restaurang-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 4: Hongkong – Sydney
Idag reser ni vidare mot Down Under och Sydney.
Välkommen till Australien och Sydney, denna mångfacetterade storstadsidyll med en av världens vackraste naturhamnar. Få städer har ett så fantastiskt läge, ett så behagligt klimat och så många sevärdheter och attraktioner som Sydney - storstadspuls, gästvänliga människor, bra kafé- och restaurangliv och sevärdheter i det oändliga.

Boende på Cambridge Hotel (★★★).

sydney-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 5 - 8: Sydney
Spendera dagarna med att upptäcka Sydney och dess omgivningar. Stadens mest kända ikoner, Sydney Opera House och Harbour Bridge ligger båda nere vid hamnen. Här ligger även The Rocks med sina gamla hamnkvarter dit de första nybyggarna kom från Europa på 1700-talet. Numer finns några av Sydneys bästa restauranger och caféer i området. I närheten ligger Circular Quay varifrån sightseeingbåtar utgår. Sydney kan erbjuda några av landets mest populära stränder, i norr ligger Manly Beach och i söder finns Bondi och Coogee Beach. Varma sommardagar vistas sydneyborna gärna på stranden och ute i vattnet syns surfarna skickligt balansera på vågorna.

sol-bad-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 9: Sydney – Fiji
Idag lämnar ni Australien och flyger vidare mot tropiska Fiji. Här hälsar man sina gäster med ett glatt ”Bula!” Ni spenderar en natt på huvudön innan Fijis övärld väntar på er.

Boende på Mercure Nadi (★★★)Mercure Nadi★★★Mercure Nadi är beläget i en stor tropisk trädgård, endast några minuter från Nadi flygplats. Hotellet passar perfekt vid ankomst eller....

sri-siva-subramaniya-swami-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 10: Fijis huvudö – Mamanuca Islands
Färden går vidare ut mot en av Fijis korallöar som ligger i ögruppen Mamanuca Islands. Njut av det vackra turkosa vattnet under båtfärden till er ö. Väl på ön kan ni välja bland många olika aktiviteter eller att bara stoppa tårna i sanden…

Boende på Musket Cove Resort (★★★+)Musket Cove Resort★★★+Musket Cove Resort ligger på den lilla ön Malolo Lailai i en skyddad lagun. Här finns en hamn som är populär att besöka med segelbåt sä....

under-vattnet-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 11 - 15: Mamanuca Islands, Fiji
Spendera dagen som den kommer, samla snäckor på stranden eller svalka er med ett dopp i det klara vattnet. Sätt på er snorkeln och upptäck livet under vattnet, en helt ny värld väntar på att upptäckas! Hotellet har något att erbjuda för alla, vuxna som barn!

palmskott-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 16: Mamanuca Islands – Fijis huvudö
Det har blivit dags att packa väskan för återresa till Fijis huvudö. Under er sista dag i detta paradis kan ni göra en utflykt till Garden of Sleeping Giants, en trädgård med mer än 2000 arter av orkidéer. Om ni får möjlighet - prova Fijis nationaldryck kava, en dryck som görs av rötterna från en buske från pepparfamiljen. Kanske inte den ädlaste av drycker då den ser ut som lervatten, men väl värt att prova på!

Boende på Mercure Nadi (★★★)Mercure Nadi★★★Mercure Nadi är beläget i en stor tropisk trädgård, endast några minuter från Nadi flygplats. Hotellet passar perfekt vid ankomst eller....

palm-fiji-familjeresa-australien-fiji-hongkong-familjeresor-australien-soderhavsresor

Dag 17: Fijis huvudö
Idag lämnar ni vackra Fiji bakom er och flyger hemåt igen.

Dag 18: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Kombinationsresa till Australien, Fiji & Hongkong.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt18 dagarLäs program32 700:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.