Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Söderhavsdrömmar i Franska Polynesien
16 dagar

Söderhavsdrömmar i Franska Polynesien

fr 37 900 SEK Visa avgångar

Söderhavsdrömmar i Franska Polynesienfr 37 900 SEK

Detta är resan för er som vill uppleva underbara Franska Polynesien men inte bo på stora lyxhotell utan istället föredrar små personliga pensionat, pénsions och enklare hotell. Under resan besöker ni både vulkanöarna Moorea och Bora Bora och avslutar sedan på den vackra atollen Rangiroa, en av Söderhavets största atoller. Moorea är den gröna lummiga ön där det finns många vanilj- och ananasodlingar. Härifrån kan man åka färja till Papeete över dagen. Bora Bora är sinnebilden av paradiset med sin turkosa lagun. Här finns ett brett utbud av olika aktiviteter och upplevelser. Ni avslutar resan på atollen Rangiroa. De små öarna som bildar atollen ligger som ett pärlband runt lagunen där det marina livet erbjuder både snorkling och dykning. Här njuter ni av total avkoppling i lugn och ro!

  • Boende på små genuina pénsions och enklare hotell
  • Möten med den polynesiska lokalbefolkningen
  • Simma med rockor på Bora Bora
  • Bo på Bora Bora – Söderhavets mest kända resmål
  • Upplev en atoll, en unik upplevelse!
  • Upptäck världen under ytan i tropiska miljöer
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Söderhavsdrömmar i Franska Polynesien men vissa avvikelser kan förekomma.
soderhavsdrommar-franska-polynesien-egen-hand-soderhavsresor

Dag 1: Avresa
Idag börjar er resa till vackra Franska Polynesien från Sverige.

green-lodge-mooera-soderhavsdrommar-i-franska-polynesien

Dag 2: Ankomst till Franska Polynesien
Maeva! Välkommen till Franska Polynesien! När ni landat på den internationella flygplatsen tar ni er över till inrikesterminalen och den korta flygturen över till Moorea. Flygresan tar endast 15 minuter och bjuder på vackra vyer över Tahiti och Moorea. Vid ankomst till Moorea kan ni koppla av i paradisisk miljö med promenader på stranden och utflykter runt om på Moorea.

Boende på Moorea Beach Lodge (★★★)Moorea Beach Lodge★★★Moorea Beach Lodge är ligger vid en av de vackraste stränderna på Moorea och nära ett litet shoppingområde. På detta personliga pénsion....

moorea-green-lodge-mooera-soderhavsdrommar-i-franska-polynesien

Dag 3 - 5: Moorea
Lata dagar på Moorea. Gör vad som faller er in, kanske ni hyr en bil och kör runt ön. En bred långgrund lagun omger Moorea och i mitten av ön finns ett berg som sträcker sig 1200 meter över havet. Missa inte utsiktsplatsen uppe vid Belvedere som har en fantastisk vy över Moorea och Tahiti. Ön har många vikar med sandstränder varifrån man kan snorkla och paddla eller bara sitta i vattenbrynet och njuta. På ön finns bland annat vaniljodlingar, ananas-, bomulls- och kaffeplantager. Stannar ni på stranden så finns en hel undervattensvärld att upptäcka. Om ni vill kan ni göra en dagsutflykt till huvudstaden Papeete.

romantik-bora-bora-soderhavsdrommar-franska-polynesien-egen-hand-soderhavsresor

Dag 6: Moorea – Bora Bora
Idag är det dags att lämna Moorea och flyga vidare mot Bora Bora. Vid inflygningen visar Bora Bora upp sin skönhet med lummigt gröna berg kantade av turkosa laguner. En transfer tar er till ert nästa boende, Hotel Matria som ligger på Bora Boras huvudö. På Bora Bora kan ni koppla av från vardagens måsten och bara njuta av denna magiskt vackra plats.

Boende på Hotel Matira (★★)Hotel Matira★★Hotellet ligger på den finaste av stränderna på Bora Bora med fantastisk utsikt över stranden och den blå lagunen. Inom promenadavstånd....

kanot-bat-bora-bora-soderhavsdrommar-franska-polynesien-egen-hand-soderhavsresor

Dag 7 - 9: Bora Bora
Bora Bora är med sin perfekta kristallklara lagun och sin naturliga skönhet är en av jordens vackraste öar. Huvudön andas exklusivitet och flärd vilket också avspeglas på hotellen som ligger där. Ni bor enkelt och naturnära och kan snorkla, koppla av eller följa med på en dagstur ut i lagunen. Från huvudön utgår aktiviteter i överflöd och ni kan åka på jeepsafari, hyra cykel eller rida.

korall-rangiroa-soderhavsdrommar-franska-polynesien-egen-hand-soderhavsresor

Dag 10: Bora Bora – Rangiroa
Det är dags att ta farväl av Bora Bora och flyga vidare till atollen Rangiroa. Ert nästa boende är omtyckta Raira Lagon. Här skiftar korallstränderna i vitt och rosa. Ta gärna med er ett par badskor för att skydda ömtåliga fötter. Här står snorkling och dykning i första rummet.

Boende på Raira Lagon.

snorkling-dykning-rangiroa-soderhavsdrommar-franska-polynesien-egen-hand-soderhavsresor

Dag 11 - 13: Rangiroa
Vänj er vid tanken att ni är på en av världens mest avlägsna platser! Njut av den avkopplande atmosfären och bekanta er med lokalbefolkningen. Dykningen och snorklingen är i världsklass här.

strand-palm-soderhavsdrommar-franska-polynesien-egen-hand-soderhavsresor

Dag 14 - 15: Hemresa
Idag checkar ni ut, flyger tillbaka till Tahiti och vidare hemåt.

Dag 16: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Sverige igen. Förhoppningsvis har ni många fina minnen med er i bagaget!

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Söderhavsdrömmar i Franska Polynesien.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt16 dagarLäs program37 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.