Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Sol och bad på Fiji
12 dagar

Sol och bad på Fiji

fr 24 950 SEK Visa avgångar

Sol och bad på Fijifr 24 950 SEK

Som på ett pärlband utanför huvudön ligger ett 20-tal soldränkta öar i två olika ögrupper. Öar som omges av ett turkost hav, vita sandstränder och är som gjorda för en avkopplande semester i bekväm barfotastil. På en del av öarna finns det endast ett resort men det finns också öar som har flera resorts och med en eller flera fijianska byar som man kan besöka. Oavsett vilken ö ni väljer är vattnet lika klart och känslan av att simma i det ljumma vattnet femstjärnig. Här erbjuds allt från enklare bungalows, till lyxresorter och vad ni än väljer så möter ni vänliga och charmiga fijianer som sprider varma leenden. Till de olika öarna tar ni er med båt eller med flyg.

Efter en lång men bekväm flygresa kommer ni fram till gästvänliga Fiji där ni bor åtta nätter på en öresort ute i Yasawas underbara skärgård. Här njuter ni av fantastiska tropiska omgivningar, mat tillagad med kärlek och drinkar i solnedgången. Dagarna kantas av sol, varma sandstränder och ett turkost hav att svalka er i.

  • Vita sandstränder och ett turkosblått hav
  • Snorkling vid orörda korallrev
  • Promenader längs saltstänkta stränder
  • Fantastiska fijianska middagar med havets brus i bakgrunden
  • Fijiansk dans- och sångunderhållning
  • Leende fijianska invånare
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Sol och bad på Fiji men vissa avvikelser kan förekomma.
palmer-strand-sol-bad-fiji-sol-badresor-fiji-soderhavsresor

Dag 1 - 2: Avresa Sverige, resa till Fiji
Idag börjar er resa till tropiska Fiji!

strand-sol-bad-fiji-sol-badresor-fiji-soderhavsresor

Dag 3: Ankomst Fiji
Bula! Ni blir mötta av vår representant och därefter transfer ner till Denarau Marina och vidare med båten ut till Nanuya Island, ert tropiska paradis för 8 dagar. På båtresan ut genom skärgården kan ni njuta av solen och de tropiska smekande vindarna. På ett pärlband utanför Viti Levus västkust ligger ett 20-tal soldränkta öar kantade med vita sandstränder och turkosa laguner och tanken till Robinson och barfotaliv ligger nära till hands. En del av öarna har endast ett hotellresort men det finns också öar som har flera hotell och med en eller flera traditionella byar som man kan besöka.

Nanuya Island Resort är omgiven av naturligt vita stränder och kristallklart vatten. Utspritt över ett stort område i en grönskande trädgård med blommor och lummig växtlighet ligger olika boendealternativ, var och en med sin egen stämning och atmosfär. Här kan du välja att bo i traditionella bungalows på en sluttning, deluxe bungalows, superior bungalows eller i en luxury villa.

Boende på Nanuya Island Resort (★★★)Nanuya Island Resort★★★Välkommen till Nanuya och paradiset! Här på norra sidan av ön Nanuya Lailai finner ni vit sandstrand, underbar snorkling och bara några....

hangmatta-sol-bad-fiji-sol-badresor-fiji-soderhavsresor

Dag 4 - 10: Nanuya Island
Koppla av med sol, bad, strandaktiviteter och övandringar. Här finns även ett stort utbud av vattensporter och landaktiviteter att välja mellan. För dykare finns ett stort utbud av utmärkta dykplatser och för dig som väljer att snorkla finns även bra snorkling i reven strax utanför stranden.

palmer-sol-bad-fiji-sol-badresor-fiji-soderhavsresor

Dag 11: Hemresa
Det har blivit dags att åka tillbaka till huvudön för att resa hemåt. Förhoppningsvis har ni många fina minnen med er i bagaget!

Dag 12: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Sol och bad på Fiji.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt12 dagarLäs program24 950:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.