Tropiska Cairns
11 dagar

Tropiska Cairns

fr 13 900 SEK Visa avgångar

Tropiska Cairnsfr 13 900 SEK

Tropical North Queensland ligger som en sammetsgrön smaragd med regnskog som sträcker sig till randen av det skimrande blå Korallhavet i Australiens nordöstra hörn. Ni landar i Cairns, en gång en dammig sockerrörsstad, men som nu är en livfull turistort med kaféer, spännande kultur, restauranger och en känd nattmarknad. Cairns är också utgångspunkt för dagsturer till världsarvslistade Stora barriärrevet, hantverkscentrat Kuranda Village, Tjapukai med aboriginkultur, forsränning och regnskogsturer.

Spendera dagarna som de kommer och gör egna utflykter när andan faller på eller bara koppla av under ett parasoll vid poolen eller ta en promenad på stranden och låt havet skölja upp över era bara fötter. Ni kan hyra en bil och upptäcka kuststräckan och regnskogen på egen hand. Cairnsområdet har mycket att erbjuda sina besökare och det finns någonting för alla!

Priset gäller i lågsäsong.

  • Snorkla på Stora barriärrevet
  • Spendera härliga lata dagar på stranden
  • Upptäck aboriginbyn Kuranda
  • Njut av en kopp kaffe på esplanaden i Cairns
  • Åk Skyrail högt över trädtopparna i regnskogen
  • Prova på forsränning på Barron River
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Tropiska Cairns men vissa avvikelser kan förekomma.
tropiska-cairns-australienresor-australien-soderhavsresor

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Flyget går till Asien. Ombord på flyget serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder i det flesta fall film, populära TV serier, nyheter, spel, musikvideos m.m.

hongkong-tropiska-cairns-australienresor-australien-soderhavsresor

Dag 2: Mellanlandning i Asien
Passa på att sträcka på benen då ni är i transit innan det är dags att borda för sista etappen vidare till Cairns.

trinity-beach-tropiska-cairns-australienresor-australien-soderhavsresor

Dag 3: Ankomst till Cairns
Välkommen till Australien, landet Down Under, och tropiska Cairns. Ni anländer till Cairns och tar er med taxi eller busstransfer till mysiga Trinity Beach som ligger ca 20 minuter med bil norr om Cairns. Ni bor på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell i resortstil som lockar till avkopplande sköna dagar vid poolen eller havet. Endast ett stenkast bort ligger den populära stranden Trinity Beach. Längs strandpromenaden finns restauranger och kaféer och 10 minuters promenad från hotellet ligger ett shoppingcenter med butiker och mataffär.

Boende på Blue Lagoon Resort (★★★★)Blue Lagoon Resort★★★★Ett härligt lägenhetshotell i resort stil som manar till lugna sköna dagar vid poolen eller havet. Beläget endast ett stenkast från den....

snorkling-tropiska-cairns-australienresor-australien-soderhavsresor

Dag 4 - 9: Cairns
Dagarna på egen hand. Ta det lugnt vid poolen eller på Trinity Beachs palmkantade långsträckta strand. Kanske väljer ni att hyra bil och göra dagsturer på egen hand eller väljer att följa med på dagsutflykter som t ex en kryssning till Stora barriärrevet med snorkling, en klassisk tur till Kuranda med tåg och linbanan Skyrail över regnskogens trädtoppar, forsränning, luftballongtur eller en spännande heldag till världens äldsta regnskog med kryssning på Daintree River för att spana krokodiler och andra vilda djur. Upptäck Cairns, en livlig turistort med kaféer, kultur, restauranger, livligt nattliv och en känd nattmarknad. På strandpromenaden The Esplanade samlas människor, barn som vuxna i skymningen för att flanera i den behagliga brisen från havet.

snorkla-tropiska-cairns-australienresor-australien-soderhavsresor

Dag 10: Hemresa
Efter frukost checkar ni ut från hotellet och åker till flygplatsen för att påbörja er resa via Asien till Europa.

Dag 11: Ankomst Skandinavien
Ankomst till Europa och vidare flyg till Skandinavien.
Förhoppningsvis har ni många fina minnen med er i bagaget!

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Tropiska Cairns.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt11 dagarLäs program13 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.