Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Kryssning i Franska Polynesien
13 dagar

Kryssning i Franska Polynesien

fr 59 900 SEK Visa avgångar

Kryssning i Franska Polynesienfr 59 900 SEK

Många drömmer om en kryssning i Söderhavet – låt drömmen bli verklighet! Upplev vajande palmblad på vita sandstränder, tropiska drinkar i solnedgången och havets ljumma bris mot solvarm hud. Med Paul Gauguin Cruises kommer ni till några av Söderhavets vackraste platser och gör strandhugg på exotiska platser. Ni får möjlighet att snorkla bland tropiska fiskar, uppleva den polynesiska kulturen och njuta av lyxig miljö ombord. Allt ingår på kryssningen så att så fort ni checkat in är det bara att börja njuta av allt som erbjuds! Fartyget tar endast 332 passagerare så stämningen blir personlig och genuin. Om ni önskar kan givetvis resan förlängas.

  • Kryssa i Söderhavet – en dröm för många verklighet för få
  • Uppgradera till lyxig hytt med balkong
  • Snorkla med tropiska fiskar och koraller
  • Besök legendariska Bora Bora
  • Romantiska middagar på däck i solnedgången
  • Låt en polynesisk svart pärla bli ett vackert minne från resan
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Kryssning i Franska Polynesien men vissa avvikelser kan förekomma.
kryssning-franska-polynesien-kryssningar-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 1: Avresa
Idag börjar er resa till vackra Franska Polynesien från Sverige.

tahiti-kryssning-franska-polynesien-kryssningar-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst till Franska Polynesien
Maeva! Välkommen till Franska Polynesien! Ni börjar er resa med några lugna dagar på huvudön Tahiti. Här kan ni njuta av den tropiska värmen och den vänliga lokalbefolkningen.

Boende på Manava Suite Resort Tahiti (★★★+)Manava Suite Resort Tahiti★★★+På Manava Suite Resort Tahiti bor ni bekvämt i rymliga rum, flertalet med utsikt över havet och grannön Moorea. Hotellet är byggt 2009 ....

papeete-tahiti-kryssning-franska-polynesien-kryssningar-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 3: Tahiti
Passa på att besöka marknaden inne i Papeete och gör några fynd. Här finns allt från pareos till färska vaniljstänger från Taha’a. När solen sakta går ner i horisonten kan ni njuta av en drink från poolbaren varifrån ni har en vacker vy över grannön Moorea.

paul-gauguin-cruises-kryssning-franska-polynesien-kryssningar-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 4 - 10: Kryssning
Idag börjar er kryssning med Paul Gauguin Cruises. Kryssningen kommer att ta er till Huahine, Taha'a, Bora Bora och Moorea. Ombord kan ni njuta av skeppets alla faciliteter såsom pool, spa och gym. Under kryssningen besöker ni den gröna ön Huahine, vaniljön Taha’a, legendariska Bora Bora och vackra Moorea. Alla med sin unika prägel och charm. Huahine och Taha’a är två relativt orörda öar som charmar sina besökare med sin lummighet och avslappnade atmosfär. På Huahine tar man sig enklast runt med båt då det inte finns så många vägar. Taha’a är känd som vaniljön och doften av vanilj ligger i slöjor över ön.

Nästa destination är Bora Bora, den mest kända ön i Franska Polynesien. Hit åker kändisar och kungligheter för att njuta av den exklusiva miljön bland turkost vatten och overwater bungalows. Här finns tid för att upptäcka orörda vita sandstränder, romantiska laguner och polynesisk kultur. Sista stoppet på kryssningen är vackra Moorea. Följ med på en tur eller ta er på egen hand upp till utsiktsplatsen Belvedere varifrån ni har en slående utsikt över havet och Tahiti. Snorkla i lagunen eller följ med på en tur i 4WD som tar er till ananasodlingar och intressanta historiska platser.

solnedgang-tahiti-kryssning-franska-polynesien-kryssningar-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 11 - 12: Hemresa
Idag avslutas kryssningen i Papeete och det har blivit dags att resa hemåt.

Dag 13: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Sverige igen. Förhoppningsvis har ni många fina minnen med er i bagaget!

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Kryssning i Franska Polynesien.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt13 dagarLäs program59 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.