Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Kryssning och strandliv på Fiji
15 dagar

Kryssning och strandliv på Fiji

fr 38 990 SEK Visa avgångar

Kryssning och strandliv på Fijifr 38 990 SEK

En kryssning i Söderhavet låter som en dröm för många – låt det inte stanna vid en dröm utan gör den till verklighet! Här har ni möjlighet att göra en underbar kryssning bland några av Fijis över 330 öar. Under kryssningen kommer ni att uppleva sol och bad på vita stränder, fantastisk snorkling, besök i fijianska byar och mycket mer. Från fartyget har ni hänförande vyer över Fijis skärgård.

Resan börjar med några dagar på huvudön där ni kan uppleva den fijianska kulturen och landskapet. Ni fortsätter sedan med en kryssning i den vackra övärlden innan ni avslutar resan med några lata dagar på ett strandresort i ögruppen Mamanucas. Här kan ni koppla av med sand mellan tårna och smälta alla nya intryck med en paraplydrink i handen.

  • Kryssning i Fijis spektakulära och vackra skärgård
  • Njut av en vacker solnedgång över Söderhavet från däcket
  • Kulinariska måltider och traditionella dansuppträdanden
  • Strandliv på idylliska obebodda öar med kritvita stränder
  • Snorkling bland färgglada fiskar och oförstörda korallrev
  • Spännande besök i traditionell fijiansk by och skola
  • Avkoppling på vita palmkantade sandstränder i ett tropiskt paradis
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Kryssning och strandliv på Fiji men vissa avvikelser kan förekomma.
kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 1: Avresa
Idag börjar er resa till tropiska Fiji från Skandinavien. Ombord på flyget serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder i det flesta fall film, populära TV serier, nyheter, spel, musikvideos m.m.

flygplats-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 2: Transit
Paradiset närmar sig, men först krävs ett byte i Asien. Passa på att sträcka på benen då ni är i transit innan det är dags att borda för sista etappen vidare till Fiji.

bula-dykare-dykning-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 3: Ankomst till Fiji
Bula Vinaka – välkommen till Fiji som utan tvekan är sinnebilden av paradiset med orörda finkorniga stränder, turkosa laguner och vajande palmer. Landets verkliga charm ligger dock främst i värmen hos fijianerna själva. Var du än kommer möts du av ett vänligt leende och den traditionellt fijianska hälsningen ”Bula”! Befolkningens avspända förhållningssätt till livet är inspirerande och får dig snart att vilja koppla på ”Fiji time" där vardagens alla måsten släpper taget.

Efter pass- och säkerhetskontroll väntar en kort transfer till ert hotell för två nätter. Koppla av vid poolen, borra ner tårna i sanden under en promenad längs med sandstranden eller paddla kajak ut i lagunen för att hitta Nemo och hans vänner. Hotellet erbjuder många olika aktiviteter som matlagningskurser i den fijianska kokkonsten, traditionellt hantverk till krabbrace och fiske.

Boende på First Landing Resort (★★+)First Landing Resort★★+Enligt legenden landsteg de första fijianerna redan 1500 f Kr på den strand där boendet nu ligger, därav namnet First Landing Resort. N....

strand-nadi-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 4: Denarau
Idag har ni möjlighet att göra en organiserad utflykt till Nadi med omgivningar eller på egen hand besöka den livliga marknaden. Är ni intresserade av växter och blommor så är Garden of Sleeping Giants, en trädgård med mer än 2000 arter av orkidéer något för er. Eller så väljer ni att koppla av vid hotellets pool eller på stranden.

reef-endeavour-ship-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 5: Denarau - kryssning
Ni blir hämtade vid ert hotell och körda ner till marinan, där ni går ombord på Captain Cook Cruises skepp, MV Reef Endevour, för att kryssa upp till ögruppen Yasawas. Kryssningen ombord på det mindre passagerarfartyget är bekvämt och intimt. Upptäck en ny ö eller rev varje morgon och eftermiddag. I kryssningen ingår fantastiska upplevelser som bybesök, snorkelturer och helpension. Ombord finns tre olika hyttkategorier att välja på. Ombord finns pool, spa och butik. Kryssningen går genom den vackra arkipelagen, förbi många små paradisiska öar, koppla av och bli omhändertagna av den vänliga personalen ombord. Bula och välkommen till paradiset!

Kryssning med Captain Cook Cruises.

kajak-sandstrand-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 6 - 8: Captain Cook Cruises
Ta del av kryssningens dagliga stop och besök på paradisiska småöar med kritvit sand och kristallklart vatten, guidade byturer, snorkelturer och tropisk lovofest med kavaceremoni.

castaway-island-resort-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 9: kryssning- Castaway Island
Ert kryssningsäventyr är över och tidigt på morgonen blir ni avläppta vid Castaway Island Resort. Ni blir hämtade med tender båt vid kryssningsfartyget som tar er in till land denna lilla pärla med underbar strand, fantastisk mat på flera restauranger, fin snorkling och även möjlighet till små promenader runt ön. Passa på att njuta av några lata dagar.

Boende på Castaway Island Resort (★★★★)Castaway Island Resort★★★★Castaway Island Resort ligger på en egen ö i ögruppen Mamanuca. Ön är täckt av frodig växtlighet och kantas av vita stränder med korall....

romantiskt-promenad-strand-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 10 - 12: Castaway Island
Koppla av i ett antal dagar med sol, bad, strandaktiviteter och små ö vandringar.

shopping-nadi-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 13: Återresa till huvudön
Det är dags att ta farväl av er paradisö och ta båten tillbaka till huvudön. Efter er transfer checkar ni in för en natt på First Landing Resort där ni bodde vid er ankomst Fiji och har möjlighet till några solstrålar extra.

Boende på First Landing Resort (★★+)First Landing Resort★★+Enligt legenden landsteg de första fijianerna redan 1500 f Kr på den strand där boendet nu ligger, därav namnet First Landing Resort. N....

palm-skott-kryssning-strandliv-fiji-soderhavsresor

Dag 14: Hemresa
Idag checkar ni ut och åker till flygplatsen. Förhoppningsvis har ni många fina minnen med er i bagaget!

Dag 15: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Kryssning och strandliv på Fiji.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt15 dagarLäs program38 990:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.