Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Lyx på Cooköarna
16 dagar

Lyx på Cooköarna

fr 54 800 SEK Visa avgångar

Lyx på Cooköarnafr 54 800 SEK

Lyx i Söderhavet, drömtillvaro på exotiska Cooköarna? Här är resan för er! Vi har satt ihop ett paket med boenden som håller hög standard och som ligger i topp på Cooköarna. Ni kan uppgradera flyget till premium economy class eller varför inte resa i business class hela vägen till Cooköarna? Väl på plats på Rarotonga kan ni lugnt checka in på hotellet och veta att ni väl omhändertagna.

Rarotonga har mycket att erbjuda för den aktive men många väljer att bara koppla av i en solstol och njuta av lugnet och atmosfären. Det är lätt att komma i kontakt med lokalbefolkningen och de delar gärna med sig av sin kultur. Besök gärna Te Vara Nui Cultural Village där ni får se lokalt hantverk och traditionell dansshow. Vi rekommenderar även att ni en söndag besöker en kyrka, här sjunger man så att taket lyfter och stämningen är fantastisk.

Efter sju nätter på Rarotonga är det dags att packa väskan och flyga norrut mot den turkosa lagunen Aitutaki. Håll koll ut genom flygplansfönstret då ni flyger in över Aitutaki – vackrare vy får man leta efter. På Aitutaki bor ni på ett mysigt strandresort och kan njuta av allt som Aitutakis lagun har att erbjuda.

  • Njut av härliga avslappnande dagar på stranden
  • Prova den lokala rätten Ika Mata, en delikatess!
  • Ligg i poolen och blicka ut över Rarotongas lagun
  • Ät middag på stranden i facklornas sken
  • Spendera en hel dag med att kryssa i Aitutakis turkosa lagun
  • Låt vågornas brus vagga er till sömns i er strandbungalow
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Lyx på Cooköarna men vissa avvikelser kan förekomma.
lyx-cookoarna-lyxresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Flyget går via London till Los Angeles. Ombord på flyget till USA serveras måltider och dryck. Möjlighet finns att uppgradera flyget till antingen premium economy class London-Los Angeles eller att resa i business class hela vägen.

te-vakaroa-villas-lyx-cookoarna-lyxresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst Cooköarna
Kia Orana – välkommen till Cooköarna! Ni anländer med morgonflyg och efter pass- och säkerhetskontroll väntar en kort transfer till ert hotell för sju nätter. Hotellet ligger direkt på stranden och här bor ni i en bungalow vid havet. Varje bungalow har en fantastisk terrass med dagbädd där ni kan sitta och njuta av utsikten med en tropisk drink. Till boendet finns en privat innergård med utomhusdusch – perfekt för avkopplande stunder under stjärnhimlen när solen gått ner bakom bergen. Hotellet har endast tio bungalows så det är ett intimt och exklusivt boende med fint strandläge.
Boende på Little Polynesian.

skoldpadda-snorkling-lyx-cookoarna-lyxresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 3 - 8: Rarotonga
På Rarotonga kan man göra så mycket eller så litet man vill. Det finns många olika aktiviteter att välja bland, vandring, cykla runt ön, snorkling och 4WD safari. Eller varför inte bara strosa längs stranden och njuta av att ni faktiskt är på en strand i Söderhavet!

pacific-resort-aitutaki-lyx-cookoarna-lyxresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 9: Rarotonga – Aitutaki
I dag flyger ni till Aitutaki. Ni har en vacker vy över lagunen då ni kommer in för landning. Flygplatsen på Aitutaki är en av de minsta i Söderhavet. När ni landat blir ni körda till ert hotell som ligger vid en vacker strand. Här har ni en egen bungalow som ligger vid stranden. Ni bor här i fem nätter.

På Aitutaki är man långt borta från civilisationen men nära naturen och det enkla i livet. Det råder en känsla av avslappnad lyx på hotellet. Här finns en mysig infinitypool och från restaurangen har ni en av de vackraste vyerna i hela Söderhavet! Ni har en egen terrass i er bungalow som ligger direkt på stranden.

Boende på Pacific Resort Aitutaki Nui (★★★★+)Pacific Resort Aitutaki Nui★★★★+En oas på Aitutakis västkust som andas romantik och stillhet. Hotellet erbjuder 27 privata bungalows i tre olika kategorier samtliga me....

aitutaki-lyx-cookoarna-lyxresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 10 - 13: Aitutaki
Ta dagen som den kommer och utforska den vackra turkosa lagunen. Vi rekommenderar en dagsutflykt i lagunen där man besöker obebodda öar och får tillfälle att snorkla. Glöm inte ta med passet till One Foot Island för att få en stämpel. Ett minne för livet! Man kan även hyra cykel och själv utforska ön.

strand-lyx-cookoarna-lyxresor-cookoarna-soderhavsresor

Dag 14: Aitutaki - Rarotonga
I dag är det dags att packa väskan och flyga tillbaka till Rarotonga. Under kvällen flyger ni via Los Angeles åter till Europa och mot Skandinavien.

Dag 16: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Lyx på Cooköarna.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt16 dagarLäs program54 800:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.