Aktuell information gällande Coronavirusets spridning, läs mer här
Lyx på Bora Bora & Moorea
14 dagar

Lyx på Bora Bora & Moorea

fr 69 900 SEK Visa avgångar

Lyx på Bora Bora & Mooreafr 69 900 SEK

Detta är resan för er som vill njuta av lyx och komfort på er drömresa. Ert flyg är uppgraderat till Premium Economy Class mellan London och Los Angeles och ni kommer fram till den tropiska värmen redo för att njuta av denna fantastiska destination. Första stoppet på er resa är lummigt gröna Moorea där vaniljdoften ligger i slöjor över ön. Flyget hit tar endast ca 10 minuter från Tahiti, ovanifrån får ni en vacker vy över både Tahiti och Moorea. På Moorea bor ni på lyxigt resort och kan njuta av både gourmetmat och skön massage. Efter fem nätter fortsätter ni er resa mot legendariska Bora Bora. Inflygningen över Bora Bora bjuder på den klassiska vyn med overwater bungalows i lagunen som skiftar från ljusaste ljusblå till mörkaste indigo. Kontrasten mot den lummiga grönskan på berget Mount Otemanu gör vykortet av paradiset komplett.

Ert hotell ligger på en egen ö i lagunen och här kan ni njuta av lata dagar på stranden kombinerat med utflykter. Vill ni besöka huvudön så är den bara en kort båttur bort. Passa på att lära er mer om sköldpaddor och det marina livet i lagunen på hotellets Ecological Center. I hotellets spa kan ni njuta av avkopplande massage och sköna behandlingar. Avsluta dagen på stranden med en drink i solnedgången. Det här är en plats där ni kan njuta av det bästa som Bora Bora har att erbjuda. Fulla av nya intryck och med massor av avkoppling i kroppen är det dags att efter fem nätter flyga tillbaka till Tahiti och sedan vidare hemåt.

  • Bekväm resa i Premium Economy London - Los Angeles
  • Vita sandstränder kantade av tropiska palmer
  • Vandra längs stränderna på Moorea
  • Legendariska Bora Bora lagun
  • Snorkla i turkost vatten bland tropiska fiskar
  • Lyxiga hotell i paradiset!
Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Lyx på Bora Bora & Moorea men vissa avvikelser kan förekomma.
lyx-franska-polynesien-lyxresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 1: Avresa Sverige
Ni flyger via London och vidare till Los Angeles. Ni sitter bekvämt i Premium Economy class mellan London och Los Angeles. I Los Angeles byter ni flyg och reser vidare mot Franska Polynesien.

moorea-lyx-franska-polynesien-lyxresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 2: Ankomst Franska Polynesien
Välkommen till paradiset och Franska Polynesien! Ni landar på Tahiti där Papeete är en storstad i söderhavsmått mätt. Härifrån flyger ni vidare till den lummigt gröna ön Moorea. Flygturen tar endast ca 10 minuter. En privat transfer tar er till ert hotell när ni landat bland palmerna.

Boende på Hotel Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort (★★★★+)Hotel Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort★★★★+Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort ligger på en privat strand på vackra ön Moorea. Här kan ni njuta av lata dagar på stranden eller på ....

pool-moorea-lyx-franska-polynesien-lyxresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 3 - 6: Moorea
Ön Moorea är kantad av en långgrund lagun, mitt på ön ligger berget Belvedere med sina 1200 meter som högsta punkt. Svalka er med dopp i hotellets infinitypoolen och njut av utsikten över grannön Tahiti. Hotellets gourmetrestaurang K serverar läckra rätter med internationella och polynesiska influenser, i barerna Beach Bar och Vue serveras drinkar med tropisk touch. På Moorea har ni möjlighet att hitta er egen sandstrand om ni vill ta er runt på egen hand. Med en hyrbil tar ni enkelt runt och kan göra egna upptäckter, här finns bland annat vaniljodlingar, ananas-, bomulls- och kaffeplantager.

bora-bora-lyx-franska-polynesien-lyxresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 7: Moorea - Bora Bora
Det har blivit dags att packa väskorna och flyga mot exklusiva Bora Bora. Vyn när ni flyger in över Bora Bora är oslagbar! När ni landat har ni transfer med båt till ert hotell som ligger på en egen ö. Nu väntar några lata dagar i paradiset!

Boende på Le Méridien Bora Bora (★★★★★)Le Méridien Bora Bora★★★★★Lyxhotellet Le Meridien Bora Bora ligger på en privat strand på en av de yttre öarna utanför Bora Boras huvudö. Här finns allt ni kan f....

haj-fisk-bora-bora-lyx-franska-polynesien-lyxresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 8 - 11: Bora Bora
Ni är nu på en av världens mest exklusiva platser! Aktivera er med snorkling, dykning eller helikopterturer och koppla sedan av på stranden i skuggan av en palm. På hotellets spa kan ni få härliga behandlingar i vacker miljö. På hotellets Ecological Centre lär ni er med om det marina livet och alla dess invånare. Här träffar ni både sköldpaddor och vackra koraller. Hotellet har flera restauranger, allt ifrån fine dining till barfota i sanden-stil. Detta är ett hotell för livsnjutaren.

2-bora-bora-lyx-franska-polynesien-lyxresor-franska-polynesien-soderhavsresor

Dag 12 - 13: Hemresa
Det har blivit dags att lämna denna vackra plats för den här gången. Ni flyger tillbaka till Tahiti och sedan vidare mot Skandinavien.

Dag 14: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Lyx på Bora Bora & Moorea.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt14 dagarLäs program69 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.