Resa till Bora Bora
Drömmen om Söderhavet med lyxiga Bora Bora!

Söderhavsresan med Bora Bora

Söderhavsresan med Bora Bora med svensktalande guide är en resa med fokus på polynesisk kultur och natur. Vi besöker Nya Zeelands nordö, paradisiska Cooköarna och några av de vackra öarna i Franska Polynesien. Vi avslutar med lyxigt på Bora Bora. Vi upplever Nya Zeelands vackra subtropiska natur, gejsrar, vinodlingar och maorikultur. På Cooköarna lär vi oss om den polynesiska kulturen och har sköna dagar på stranden. Resan avslutas med ännu med söderhavsmiljö på Tahiti, Moorea och Bora Bora. Resan är innehållsrik men även tid på varje destination till att njuta av allt det vackra vi får uppleva.

Resan börjar med ett kort stopp i storstaden Singapore med en mix av alla sina kulturer. Resan går vidare till Nya Zeelands nordö. Vi besöker Waitomos grottor, Taupos vackra natur med förstklassiskt läge vid sjön och utsikt mot Tongariros National Park. Vi ser vattenfall, heta källor och gejsrar på väg mot Rotorua. Vi lär oss om maoriernas kultur och hör deras vackra sång för en kväll. Vi avslutar med Auckland och vinodlingar på ön Waiheke innan vi reser vidare över datumlinjen till Cooköarna.

Vi har både lata och fullspäckade dagar på Rarotonga. Vi vandrar, lär oss om polynesisk mat på stranden, är på kulturafton med vacker dans och sång. Detta blandas med en heldag till Aitutakis vackra lagun och lata dagar på den kritvita stranden.

Sista etappen är Franska Polynesien med öarna Tahiti, Moorea och Bora Bora. Här ingår bland annat halvdagstur till Tahitis inre, besök på marknad, ö-tur på den större ön Moorea, boende direkt på den kritvita stranden på Moorea och Bora Bora och givetvis polynesisk musik, dans och fler polynesiska upplevelser.

När vill du resa?

Fåtal platser kvar

132 800 kr

25 okt 2024
18 nov 2024
Sammanfattning
Resans längd:
25 dagar
Pris:
132 800 kr

per person

I resan ingår
 • Samtliga flyg enligt program
 • 21 övernattningar i dubbelrum
 • 21 frukostar
 • 8 luncher
 • 10 middagar
 • Kultur och naturupplevelser
 • Heldag till Aitutaki
 • Utflykter enligt program
 • Svensktalande guide
Dag för dag
fre 25 okt

Dags för avfärd

Resan börjar med avresa mot Singapore från Köpenhamn, med anslutningar från Stockholm och Göteborg. Ombord på flyget serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder i det flesta fall film, populära TV-serier, nyheter, spel, musikvideos m.m.

Mat (flyg) ingår.
lör 26 okt

Ankomst Singapore

Vi blir mötta av vår engelsktalande guide på flygplatsen efter att vi har passerat immigration och tull. Guiden är med oss under hela vistelsen i Singapore. På väg in till centrum och vårt hotell får vi en stadsrundtur på några timmar till dess att våra hotellrum är klara för check-in.

Vi får se Padang, Singapore Cricket Club, parlamentshuset och City Hall. Turen fortsätter längs Singapore River och The Merlion, platsen där det sägs att Singapore grundades. Före Chinatown hinner vi med ett besök i ett buddisttempel, färden går sedan vidare till orkidéträdgården och Little India innan en traditionell lunch.

Eftermiddagen är fri fram tills innan vi träffas i hotellobbyn och åker för att besöka Gardens by The Bay, en unik, futuristisk botanisk trädgård mitt i Singapore. Här vandrar vi uppe i superträd omgiven av regnskog, blommor och vattenfall. Därefter gemensam middag på hotellet.

Boende på Oasia Hotel Down Town ().

Mat (flyg), lunch och middag ingår.
sön 27 okt

Singapore

Dagen är fri för eget förfogande. Shopping eller kanske vila och solbada vid hotellets poolområde. Vi har rummen till kl 18. En transferbuss hämtar oss ett par timmar flyget avgår på kvällen.

Frukost och mat (flyg) ingår.
mån 28 okt

Kia Ora Nya Zeeland

Vi landar under eftermiddagen och välkomnas av vår svensktalande guide till Nya Zeeland, Ao Teoaroa, ”Det långa molnets land” på maori språk. Vi sätter kurs söderut mot städerna Hamilton och Cambridge som ligger i ett bördigt jordbruksområde. Vi passerar genom den bördiga dalen Waikato Plains och flera gånger kör vi längs med Waikato River som är Nya Zeelands längsta flod. Cambridges trädkantade gator och centrala roll i Nya Zeelands hästindustri har gjort att den fått smeknamnet ”Town of Trees and Champions”. Cambridge erbjuder många antikaffärer och konst- och hantverksgallerier som kan locka den intresserade. Vi tar in på hotellet som ligger centralt vid en park i Cambridge. Vi äter gemensam middag på hotellet.

Boende på Hidden Lakes Hamilton ().

Mat (flyg), lätt lunch och middag ingår.
tis 29 okt

Lysmaskgrottor

Efter en välbehövlig natts sömn beger vi oss till Hamilton med ca 120.000 invånare, där den vackra och kända trädgården Hamilton Gardens ligger. Vi besöker främst avdelningen Te Parapara som är Nya Zeelands första maoriträdgård. Det blir vårt första möte med maorikulturen som har sitt ursprung från Polynesien. Vi får bland annat lära oss av dem att maorierna som anlände till Nya Zeeland använde sina tropiska växter och odlade dem i det nya landets subtropiska miljö. Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel besökte trädgården vid sitt besök i februari 2023.

Därefter fortsätter vi mot Waitomo Caves, som har ett enormt stort grottsystem. Vi beger oss in i en av dem, där en del av turen görs med båt. Vi kan se hur hela grottans tak glimrar av lysmaskar liksom stjärnor på en mörk himmel. Magiskt! Efter lunch fortsätter vi mot den lilla staden Taupo som ligger vackert beläget vid sjön Lake Taupo. Tvärs över sjön kan vi se bergen och nationalparken Tongariro. Middag på egen hand.

Boende på Hilton Taupo (+).

Frukost och lunch ingår.
ons 30 okt

Taupo - Rotorua

Vi avnjuter en välsmakande frukost och därefter beger vi oss ut på en båtfärd på Lake Taupo, som är världens största kratersjö. Vi ska besöka en av de större sevärdheterna i Taupo. I slutet av 1970-talet hade mästaren Matahi Whakataka-Brightwell precis avslutat sin 10-åriga utbildningsperiod hos maoriernas äldste. Han bestämde sig för att åka på en resa till sin mammas land. När han kom dit åkte han på en båttur till Mine Bay och lade märke till ett ovanligt utseende på några klippor och såg möjligheten att göra en klippristning. Ristningen han gjorde är 10 meter hög och det tog fyra somrar att avsluta. I bakgrunder kan vi se Unescos världsarv Tongariro National Park.

Vi besöker även Huka Falls där 220000 liter vatten per sekund trycks igenom klippan i vild fart. På vägen mot Rotorua ser vi hur det pyser och bubblar från källor och geysrar längs med vägen. Här kan vi uppleva maorikultur, heta källor och puttrande gejsrar. Här puttrar och pyser det lite överallt i omgivningarna och det luktar rejält av svavel. Naturen i området är verkligen betagande med bergen söderut, gröna kullar, floder och sjöar som kantas av gräset toi-toi. Vi besöker Te Puia och får en guidning av området fyllt av sina heta källor och puttrande gyttjepooler. På kvällen bjuds det på maorisk hangi och haka i samma område.

Boende på Pullman Rotorua (+).

Frukost och middag ingår.
tor 31 okt

Maorikultur och heta källor

Dagen börjar med ett besök till National Kiwi Hatchery, vilket är den största kiwiuppfödningen i Nya Zeeland. Där ser vi och lär oss om kiwiuppfödning, ägginkubationssystem, kläckningstekniker och uppfödning av kiwikycklingar. Vi fortsätter till maoribyn Whakarewarewa, där invånare fortfarande bor och hur man använder naturliga geotermiska resurser för att laga mat, bada och värma sina hem som de har gjort i århundraden. Vi får lära oss om maoriernas seder och kultur ochde geotermiska underverken i Whakarewarewa Geothermal Valley inklusive den världsberömda Pōhutu-gejsern. Besöket avslutas med en lunch med maoriinslag. Dagen avslutas med en liten vandring i Redwoodskogen bland de enorma träden som planterades 1901. Eftermiddagen och kvällen fri för egen tid. Kanske ett besök till det berömda Polynesian Spa lockar med ett varmt bad.

Frukost och lunch ingår.
fre 1 nov

Lunch med hobbitar

Vi tar oss till Matamata där vi ska få möta filmmiljön i Sagan om Ringen i den lilla designade byn Hobbiton där ett stort Sagan om Ringenland är uppbyggt. Den ligger ett par mil norr om Rotorua. Även den som inte är insatt i Sagan om Ringentrilogin är Hobbiton ett trevligt besök. Man charmas av de runda husen med sina runda dörrar som finns överallt i kullarna. Tvättlinor med hobbitkläder, små skottkärror, trädgårdar och broar med en detaljrikedom som förskönar hela upplevelsen. Vi vandrar omkring i området och ser Bilbo Baggins lilla hobbithåla, och alla andra andra detaljer i byn. Vi avslutar besöket med en lunch och kanske en ingefärsöl till maten smakar.

Mätta och belåtna åker vi upp mot Nya Zeelands största stad och tillika största segelbåtshamnen i Oceanien. Auckland kallas även för ”City of Sails”. Vi gör en sightseeing med bussen in till Auckland och vårt hotell mitt i city.

Boende på Holiday Inn Express City Centre Auckland (+).

Frukost och lunch ingår.
lör 2 nov

Auckland

Idag beger vi oss med båten ut till Waiheke Island som ligger va 30 minuters båtresa från city. Med orörda stränder, viner i världsklass och fantastisk mat är det lätt att se varför Waiheke Island anses vara juvelen i Hauraki-buktens krona. Även om det bara är 35 minuter från Auckland, är det som en annan värld med sitt milda klimat. Här gör vi två besök på vingårdar där vi provar vin och på ytterligare en serveras en lunch. Vi får även lite tid till att strosa omkring i den lilla byn på ön. Vi är tillbaka i city efter en trevlig dag vid femtiden. Vi byter om och har en gemensam middag på en trivsam restaurang nere i hamnen.

Frukost ingår.
sön 3 nov

Waiheke Island

Den sista heldagen i Auckland hämtar bussen oss efter frukost för ett besök till Auckland Museum. Vi får en kortare guidning om det mest väsentliga om Nya Zeelands och maoriernas historia. Efter besöket finns möjlighet att besöka Weta workshop om man vill fördjupa sig i filmen om Sagan om Ringen. Eftermiddag fri för egna aktiviteter. Inför kvällen byter vi om och har en gemensam middag på en trivsam restaurang nere i hamnen.

Frukost, lunch och middag ingår.
mån 4 nov

Auckland - Rarotonga

Dagen startar tidigt eftersom vi ska med flyget till Cooköarna på morgonen. Transfer till flygplatsen och resan tar cirka 4 timmar innan vi når lilleputtlandet Cook Islands. Vi reser över datumlinjen så vi får uppleva den 3 november två gånger.

Frukost och mat (flyg) ingår.
sön 3 nov

Kia Orana Cooköarna

Kia Orana är hälningsorden när vi välkomnas vid avstigning av planet på ön Rarotonga, huvudö för Cooköarna. Vi möts av en av den tropiska vinden och Jack spelar på sin ukelele som han alltid gör vid alla ankomster. Vi får en väldoftande blomstergirland runt halsen och känner doften av tropisk frangipani. Känslan av att vi är i Söderhavet känns på riktigt, på en av de vackraste och mest välkomnande platser man kan tänka sig. Efter en kort transfer checkar vi in på hotellet i Titikaveka. Hotellet är 3-stjärnigt men mycket trivsamt och omtyckt trots sin enklare standard än övriga hotell på resan. Det men ligger perfekt vid en kritvit korallstrand. Alla rum har ett kitchenette och balkong havsutsikt.

Vi välkomnas med en gemensam middag på hotellet.

Boende på Moana Sands Beach Resort (+).

Middag ingår.
mån 4 nov

Rarotonga örundtur

Dagen inleds med en örundtur runt hela ön. Det finns bara en väg på Rarotonga som går runt hela ön och den tar cirka 45 minuter att åka. Två busslinjer finns, en som går medsols och en som går motsols. Vilket håll vi åker på får vi se, men vi får en inledande information om ön och ett besök i Avarua som är öns lilla huvudstad. Vi avslutar med en lunch på Charlies Café som ligger vackert på stranden på sydsidan. Eftermiddag och kväll fria för egna upptäckter.

Tropisk frukost och lunch ingår.
tis 5 nov

Matlagning på stranden

Dagen bjuder på annorlunda upplevelse, vi ska få en lektion i att laga polynesisk mat av en tv-kändis på Rarotonga. Det blir givetvis något polynesiskt med många tropiska inslag av ingredienserna. Vad han ska laga blir en överraskning då det beror på vilka ingredienser som såg bra ut på marknaden på morgonen. Vi ser på medans han lagar en polynesisk måltid som vi sedan avnjuter med tårna i sanden. Eftermiddagen är fri för egna upptäckter eller ett par timmar på stranden. Kajaker kan lånas gratis för en paddeltur ut mot revet.

Tropisk frukost och lunch ingår.
ons 6 nov

Världens vackraste lagun?

Höjdpunkt nummer ett är givetvis en flygresa till Aitutaki och besök till en av världens vackraste laguner. Vi startar på morgonen med en timmes flygtur norrut till ön Aitutaki. Vi tar oss ut på den blåskimrande lagunen och gör ankar vid One foot Island. Efter en tropisk lunchbuffe ombord så har vi flera timmar till sol, bad och upptäckter. Ta med passet om du vill ha en stämpel i ditt pass från One Foot Island. Resan tillbaka är fylld av ukelelemusik och sång. Vi flyger åter till Rarotonga och beundrar öarna från flygplanet.

Tropisk frukost och lunch ingår.
tor 7 nov

Vandring till öns inre

Idag väntar en aktiv dag med lättare vandring till öns mitt, där vi lär oss om olika växter och träd och vad de kan användas till i matlagning och tillagning av gamla mediciner. Vi avslutar vandringen med lite snacks från öriket.

På kvällen bjuds vi på en Island Night med polynesiskmusik, dansuppvisning med vickande höfter och traditionell mat. Det blir en afton vi sent kommer att glömma.

Tropisk frukost och middag ingår.
fre 8 nov

Stranddag

Hela dagen ledig för att njuta av stranden eller göra egna upplevelser i det lilla tropiska paradiset. Avskedsmiddag på kvällen på en av öns bättre restauranger.

Tropisk frukost och middag ingår.
lör 9 nov

Ia Orana Tahiti

Vi tar farväl av den vackra strand som vi har bott på i nära en vecka och flyga vidare till nästa söderhavsparadis. Efter en kortare flygresa landar vi på Papeete international airport. Vi välkomnas till Franska Polynesien och dess huvudstad Papeete. Franska Polynesien består av massor med ögrupper och vi kommer att besöka tre öar i ögruppen Sällskapsöarna. Efter transfer till färjelägret inne i Papeete, tar vi färjan från Papeete över till Moorea, precis som många invånare gör som pendlar varje dag mellan öarna. Moorea betyder ”gul ödla” på tahitiska och kallas också för systerön till Tahiti. Hotellet ligger en kort transfer från färjelägret. Vi checkar in på vårt förstklassiga hotell under sen eftermiddag och har tid att bekanta sig med hotellet, stranden och den ljuvliga miljön. Gemensam middag på hotellet. 

Boende på Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort (+).

Frukost och middag ingår.
sön 10 nov

Moorea örundtur

Moorea är verkligen en paradis ö som har det mesta, vackra vita stränder, turkosskimrande laguner och tropiska gröna skogar. Med formen av ett hjärta har ön unika konturer och i synnerhet två stora vikar: Opunohu Bay i väster och Cook’s Bay i öster. På en inledande tur runt ön upplever vi fantastiska vyer runt Cook Bay, Opunohu Bay och Belvedere. Vi stannar vid en ananasplantage, utsikten Belvedere där vi har fantastisk utsikt över vikarna och en arkeologisk plats där guiden berättar mer om polynesiska legender. Eftermiddagen ledig.

Frukost ingår.
mån 11 nov

Ledig dag på stranden

Helledig dag för att vara på stranden, snorkla och kanske ta en kajaktur eller extratur. Under dessa dag kan några olika tilläggsaktiviteter bokas mot avgift.

Frukost ingår.
tis 12 nov

Till Bora Bora

Strax efter frukost tar vi oss till den närliggande lilla flygplatsen. En kort flygresa bort ligger den omtalade ön Bora Bora. Under flygturen ser vi många av Sällskapsöarnas olika ögrupper. De lyser som smaragder i det blåa havet från luften. Flygplatsen på Bora Bora ligger på en egen liten ö och därifrån tar vi båten över till vårt lyxiga resort belägen på en vacker korallstrand. Vi checkar in och har resten av dagen till att utforska ön. På kvällen gemensam middag.

Boende på Intercontinental Bora Bora Le Moana Resort (+).

Frukost och middag ingår.
ons 13 nov - tor 14 nov

Paradiset Bora Bora

Lediga dagar. Koppla av och njut av stranden, vad hotellet har att erbjuda och de vackra omgivningarna. Flera lokala restauranger finns i närheten. Tilläggsaktiviteter erbjuds mot avgift.

Frukost ingår.
fre 15 nov

Åter till Tahiti

Vi tar farväl av vårt nyfunna lilla paradis. Transfer och flyg under förmiddagen till Papeete. Vid ankomst möts vi av en lokalguide och vi får bekanta oss med de viktigaste sevärdheterna i och i närområdet av Papeete under några timmars sightseeing innan vi blir avsläppta vid vårt hotellet som ligger i prunkande grönska strax utanför Papeete. Eftermiddagen ledig. På kvällen gemensam avskedsmiddag med polynesisk show.

Boende på Hotel InterContinental Tahiti Resort & Spa ().

Frukost och midddag ingår.
lör 16 nov

Tahiti - Auckland

Tidig morgon och enklare frukost, då vi ska påbörja vår resa från Söderhavet. Vi tar vi farväl av Tahiti och Polynesien och flyger mot Auckland på Nya Zeeland. Nu förlorar vi den tid vi vann på utresan. Vi landar i Auckland nästa dag.

Frukost och mat (flyg) ingår.
sön 17 nov

Hemresa Auckland - Singapore

Efter någon timma på flygplatsen i Auckland fortsätter vi mot Singapore. Vi landar i Singapore under kvällen och har ett byte av plan och några timmar för att röra på benen innan vi lyfter för den sista biten hem.

Frukost och mat (flyg) ingår.
mån 18 nov

Hemkomst

Vi landar i Köpenhamn på morgonen. En del av oss fortsätter till Göteborg och Stockholm. Vi har under denna resa samlat mängder av upplevelser och intryck.

Mat (flyg) ingår.

Prisdetaljer

Priset inkluderar

 • Flyg Köpenhamn/Stockholm/Göteborg- Singapore- Auckland- Rarotonga - Papeete t/r.
 • Samtliga flygskatter (ca 2580 kr/person) dessa kan ändras.
 • Inrikes flyg i Franska Polynesien.
 • Gruppresa i Singapore, Nya Zeeland, Cooköarna och Franska Polynesien.
 • Engelsktalande guide i Singapore.
 • Svensktalande guide i Nya Zeeland, Cooköarna och Franska Polynesien.
 • 1 natt i Singapore på Oasia Hotel Downtown med frukost.
 • Halvdags rundtur i Singapore med lunch.
 • 1 natt i Hamilton på Hidden Lake Hotel med frukost.
 • 1 natt i Taupo på Hilton Taupo med frukost.
 • 2 nätter i Rotorua på Pullman Hotel Rotorua med frukost.
 • 3 nätter i Auckland på Holiday Inn Express City Centre Auckland med frukost.
 • 6 nätter på Rarotonga på Moana Sands Beach Resort med tropisk/kontinental frukost.
 • 3 nätter på Moorea på Kia Ora Moora Beach Resort med frukost.
 • 3 nätter på Bora Bora på InterContinental Le Moana Resort med frukost.
 • 1 natt i Papeete på InterContinental Tahiti Resort & Spa med frukost.
 • Besök på Hamilton Gardens i Hamilton.
 • Tur i Waitomo Caves i Waitomo.
 • Kryssning på Lake Taupo i Taupo.
 • Besök på Te Puia med maoriuppträdande med middag.
 • Besök på Whakarewarewa, National Kiwi House och Redwoodskogen i Rotorua.
 • Besök med lunch på filminspelningsplatsen Hobbiton i Matamata.
 • Heldag till Waiheke Island med vinprovning och lunch.
 • Rundtur i Auckland och besök på Auckland War Memorial Museum.
 • Örundtur på Rarotonga.
 • Matlagning av TV- kock på stranden inklusive lunch.
 • Heldag till Aitutaki med flyg, kryssning och lunch.
 • Vandring på Rarotonga och "Polynesisk Island night" med middag.
 • Circle Island Tour Moorea.
 • Halvdags rundtur I Papeete.
 • Övriga måltider enligt program.
 • Väskservice på hotellen.
 • Totalt ingår 40 måltider: 21 frukost, 8 lunch, 11 middag ( förutom flygmåltider).

I priset ingår inte

 • Visum (ETA) till Nya Zeeland på 17 NZD och Turistskatt (IVL) Nya Zeeland 35 NZD.
 • Flygtillägg för premium economy eller business klass, pris på förfrågan.
 • Dryck.
 • Dricks till guide och chaufför.
 • Enkelrumstillägg 38 000 kr.
 • Eventuellt tillägg för deluxe studio på Moana Sands Resort, pris 1000 SEK per person för 6 nätter.
 • Eventuellt tillägg för overwater bungalow beach view på Bora Bora, pris från SEK 1850 per person per natt om del i dubbelrum. Tillägg avser första kategorin av over/water bungalow.
 • Eventuellt tilläggsarrangemang efter rundresan.

Anmälan

En anmälningsavgift på 3 000 kr per person betalas i samband med anmälan. Resan kan bli fullbokad snabbt och vi förbehåller oss att då inte acceptera några vidare anmälningar.

Minimum 14 personer, maximum 26 personer. Med reservation för ändringar i pris och program.

Karta

Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Tillval

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Helén

Resespecialist

Resans längd:
25 dagar
Pris:
132 800 kr

per person

I resan ingår
 • Samtliga flyg enligt program
 • 21 övernattningar i dubbelrum
 • 21 frukostar
 • 8 luncher
 • 10 middagar
 • Kultur och naturupplevelser
 • Heldag till Aitutaki
 • Utflykter enligt program
 • Svensktalande guide

Liknande resor

En riktig "once in a lifetime"-resa

Nya Zeelandsresan

På denna omfattande rundresa till Nya Zeeland upplever vi både Nord- och Sydön. Majestätiska fjordar, glaciärområden, vingårdar, valsafari, maoriafton och Hobbiton står på det välfyllda programmet. Samtidigt finns det tid för egna upptäckter och möten med de vänliga Nya Zeeländarna. Vår svensktalande guide vägleder och guidar oss i detta mycket spännande land och är väl insatt i landets kultur och traditioner.

Antal dagar:

22 dagar

Pris från:

92 800 kr

Det bästa av magiska Nya Zeeland!

Nya Zeelands guldkorn

En rundresa med svensktalande guide där vi upptäcker både Nord- och Sydön på Nya Zeeland. Vi upptäcker några av landets guldkorn men även självskrivna upplevelser som storslagna glaciärer, fjordar, vulkaniska landskap, Hobbiton, vinodlingar och mycket mer. Lite mer djur och naturupplevelser som varvas med stadsliv, kultur, goda middagar och aktiviteter. Vår guide vägleder oss hela vägen genom detta spännande land.

Antal dagar:

22 dagar

Pris från:

94 800 kr

Kombinera Australien och Nya Zeeland!

Stora Down Under

Kombinera Australiens Pärlor och Nya Zeelandsresan som blir Stora Down Under! Resan börjar med Australien och när den slutar i Cairns fortsätter vi direkt till Queenstown på Nya Zeeland där vi påbörjar Nya Zeelandsresan. På en och samma resa kan ni uppleva både Australien och Nya Zeeland med svensktalande guide.

Antal dagar:

43 dagar

Pris från:

164 800 kr