Romantik i Söderhavet

Romantiska Moorea & Bora Bora

På den här resan kommer ni få uppleva paradisen Moorea och Bora Bora och bo på fina boenden vid tropiska stränder med vit sand och vajande palmer. Tillsammans upplever ni vanilj- och ananasplantager på lummiga Moorea och oändliga nyanser av blått i Bora Boras betagande lagun.

Sammanfattning
Resans längd:
13 dagar
Pris från:
57 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass från Stockholm, inrikesflyg, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden av mellanklass och förstaklass i 10 nätter med frukost och alla transfers.
Reseförslag

Moorea

Ni landar på huvudön Tahiti och byter till inrikesflyg till Moorea. Flygtiden är endast ca 10 minuter. Här bor ni på ett personligt pénsion i en mysig bungalow vid en av öns vackraste stränder. Ni börjar dagarna med en tropisk frukost som serveras på terrassen framför lagunen. Ön har många vikar med sandstränder varifrån ni kan snorkla, paddla eller bara sitta i vattenbrynet och njuta tillsammans. Doften av vanilj från vaniljplantagerna ligger som en slöja över ön. Hyr gärna cyklar och upptäck Moorea och missa inte utsiktsplatsen uppe vid Belvedere som har en fantastisk utsikt. En av kvällarna njuter ni av en 3-rätters middag med champagne medan solen går ner över Mooreas lummiga siluett.

Bora Bora

Från Moorea flyger ni vidare mot Bora Bora där ett lyxigt hotell på en egen ö väntar på er. Flygtiden är ca 50 minuter och när ni landat väntar en transfer med båt till Le Bora Bora by Pearl Resorts. Här bor ni i en vackert inredd bungalow i trädgården med egen pool och kan njuta av lugn och ro i underbara omgivningar. Hotellet har tre restauranger, bland annat restaurangen Tevairoa med uteservering som har utsikt över Bora Bora-lagunens turkosblå vatten. Här finns även ett spa för sköna behandlingar och vill ni upptäcka huvudön har hotellet en båt dit. Njut av fantastisk snorkling i den turkosa lagunen, ät gott och rå om varandra i detta paradis.

Tahiti

Ni lämnar Bora Bora och flyger mot Tahiti som är sista stoppet på er resa. Här bor ni på Le Tahiti by Pearl Resorts som har ett unikt läge bara tio minuter från centrala Papeete, med en vacker svart vulkanisk sandstrand och en fantastisk utsikt över Matavai Bay. Ni kan göra en dagstur runt ön och besöka Papeetes marknad som bjuder på folkliv och rörelse. Är ni intresserade av att köpa en svart pärla så finns flertalet butiker i kvarteren runtom marknaden. Här finns allt från enklaste lilla pärla till stora vackra dyrgripar. Det blir ett fint minne från Tahiti!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera och alla delar av resan är anpassningsbara efter önskemål och går att förändra, förlänga eller förkorta. Priset är baserat på del i dubbelrum på mellanklass och förstaklasshotell samt internationella flyg och inrikesflyg. Komplett följebrev med information och tips. Tillägg för avresa från Köpenhamn samt måltider på Bora Bora. Prata med din resespecialist för fler tips och få ett skräddarsytt förslag.

  • Flyg t/r från Stockholm till Franska Polynesien.
  • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
  • Inrikesflyg Papeete - Moorea - Bora Bora.
  • 4 nätter på Moorea Beach Lodge med kontinental frukost.
  • 4 nätter på Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts i Garden Villa & Pool med frukost.
  • 2 nätter på Hotel Le Tahiti by Pearl Resorts i Deluxe Ocean View Room med frukost.
  • 3-rätters middag med champagne på Moorea.
  • Transfers.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Tove

Resespecialist

Resans längd:
13 dagar
Pris från:
57 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass från Stockholm, inrikesflyg, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden av mellanklass och förstaklass i 10 nätter med frukost och alla transfers.

Liknande resor

Förverkliga era drömmar om Söderhavet

Paradisen Moorea och Bora Bora

Våra resor till Bora Bora i Franska Polynesien är verkligen ett minne för livet. Detta reseförslag tar er till några av de mest mytomspunna paradisen - Moorea och Bora Bora.

Antal dagar:

14 dagar

Pris från:

62 450 kr

Vajande palmblad, ändlösa sandstränder och massor av romantik

Bröllopsresa till Moorea, Bora Bora & Tikehau

Franska Polynesien är som gjort för en bröllopsresa där ni får uppleva olika öar som bjuder på avslappnad romantik med dofter från vaniljodlingar, underbara solnedgångar och vatten i alla blåa nyanser.

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

77 500 kr

Bungalow med självhushåll, upplev ön med cykel eller hyrbil

Franska Polynesien för alla

Bo i din egen bungalow och ta dagen som den kommer.

Antal dagar:

14 dagar

Pris från:

33 900 kr