Därför ska du boka med en resespecialist

Vi på Söderhavsresor kan det vi gör. Vår långa erfarenhet och goda kännedom om våra destinationer hjälper våra kunder att få en skräddarsydd resa för varje individ. Vi reser ofta till länderna själva och har fördelar från goda samarbeten med flygbolag, boenden och utflyktspartners. En semesterresa måste alltid vara lyckad, men när resan går till andra sidan jorden är det ännu viktigare att allt går som det ska. Det är mer att tänka på än man tror när man planerar en resa så långt hemifrån. Där kommer vår erfarenhet in som en säkerhet för dig som kund. Dessutom blir resan både bättre och betydligt mer prisvärd i slutändan!

Söderhavsresor ingår i Researrangörerna Nordic AB, en koncern där vi fokuserar på specialistkunskap. Vi förmedlar skräddarsydda resor på egen hand, grupprundresor med guide, flygbiljetter, hotellbokningar, husbilar och hyrbilar till både individuella resenärer och grupper. Vår filosofi är att arbeta för att ni ska få en så bra resa som möjligt. Oavsett budget använder vi oss gärna av personliga och charmiga hotell, resorts och bed & breakfast. Vi som arbetar här reser regelbundet till våra destinationer och har lång erfarenhet av att arbeta med dessa. Vi satsar på hög specialistkunskap om våra destinationer för att erbjuda er de bästa priserna, unika upplevelser och högsta service. Allt för att er resa ska bli så bra som möjligt!

Alla våra resenärer får ta del av vår specialistkunskap under planeringen av resan. Ni får bland annat tips på aktiviteter och intressanta ställen att besöka på resan. De flygbolag vi valt att samarbeta med är bara de bästa och vi har specialistkompetens om kombinationer och resrutter för att få fram de bästa biljetterna. Alla arrangemang i Australien, Nya Zeeland och Söderhavet sköts av våra samarbetspartners på plats för att ni ska kunna få service om ni behöver under resan.

Kontakta oss idag för en drömupplevelse imorgon. Vi skräddarsyr ett personligt reseförslag till er. Välkomna med era resedrömmar till oss!

Sagt om oss

"Din professionalitet, flexibilitet, goda humör och alltid snabbt svar på alla frågor gjorde att vår drömresa blev ett minne för livet."

Torgny och Ros-Mari

"Vi är mycket nöjda och tycker att ert koncept är bra och att din service har varit fantastisk!"

Jean-Pierre & Ann

"TACK för DITT engagemang & grymma kunnande. VI är supernöjda & älskar resan"

Håkan

"Känns fortfarande helt overkligt att jag har fått uppleva min dröm, tack snälla för allt du gjorde!"

Hedieh

"Tack för en fint sammansatt resa. Vi hade en fantastisk resa och är väldigt nöjda. Det fanns mycket att se och resan uppfyllde verkligen våra förväntningar och i många fall över dessa."

Lena och Olle