Våra guidade rundresor – för dig som vill ha det mesta av det bästa!

Även om våra resor går långt bort är det alltid nära till att bli omhändertagen. Våra rundresor är för dig som vill åt de bästa upplevelserna och höjdpunkterna men själv inte vill sitta bakom ratten eller läsa kartan. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta av alla intryck och upplevelser som serveras. Det finns alltid en erfaren svensktalande guide som ser till att resan är välplanerad och blir perfekt. Dessutom reser du i trevligt sällskap med likasinnade som också drömt om länderna Down Under.

Vi har valt ut de bästa guldkornen av destinationer, hotell, restauranger och utflyktsmål och tummar aldrig på kvaliteten! I grundpriset ingår allt som står i programmet och det är bara ett fåtal saker som du behöver köpa till efter eget intresse och behov. Här finns inga dolda kostnader eller halvdana program, våra resor är kompletta. Din semester är vår angelägenhet!

Se alla våra tillgängliga avgångar här!

Karta

Välj vilka resor ni är intresserade av i vänstra hörnet på kartan. Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Rundresor

Här kan ni fördjupa er i våra underbara rundresor.

Njut av Fijis vackra övärld!

Drömkryssning i Fijis övärld

Låt drömmen bli verkligen och följ med på vår specialkryssning i Söderhavet runt Fijis stora vackra övärld. Här möter ni genuin kultur, blandat med exotisk natur och stränder. Vi hälsas varmt välkomna av världens lyckligaste folk med ett glatt "BULA"! Svensktalande guide i Fiji.

Antal dagar:

20 dagar

Pris från:

75 500 kr

Australiens utvalda pärlor

Australiens pärlor

En omfattande rundresa till Australien där vi blandar klassiska sevärdheter med unika djur- och naturupplevelser i Margaret Riverområdet, på Kangaroo Island, Tasmanien och i Norra Queensland. I Perth, Adelaide och Sydney känner vi av den australiensiska storstadspulsen. Vi tar oss lite bortom allfarvägarna för att hitta några av landets "hidden gems". Vår Australienbaserade svensktalande guide är med på hela resan i Australien.

Antal dagar:

25 dagar

Pris från:

95 500 kr

En riktig "once in a lifetime"-resa

Nya Zeelandsresan

På denna omfattande rundresa till Nya Zeeland upplever vi både Nord- och Sydön. Majestätiska fjordar, glaciärområden, vingårdar, valsafari, maoriafton och Hobbiton står på det välfyllda programmet. Samtidigt finns det tid för egna upptäckter och möten med de vänliga Nya Zeeländarna. Vår svensktalande guide vägleder och guidar oss i detta mycket spännande land och är väl insatt i landets kultur och traditioner.

Antal dagar:

23 dagar

Pris från:

69 500 kr

Välkommen till värmen Down Under

Jul och nyår i Australien

Fira jul och nyår i sommarvarma Australien långt bort från rusk och kyla. Fira jul i Sydney och ett festligt nyår i Melbourne kombinerat med besök på flera av Australiens stora sevärdheter som Sydney Opera House och vingårdar i Yarra Valley. Däremellan sol och bad på i norra Queensland, båttur till Stora Barriärrevet och besök i urgamla regnskogar. Svensktalande guide i Australien.

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

83 500 kr