Våra guidade rundresor – för dig som vill ha det mesta av det bästa!

Även om våra resor går långt bort är det alltid nära till att bli omhändertagen. Våra rundresor är för dig som vill åt de bästa upplevelserna och höjdpunkterna men själv inte vill sitta bakom ratten eller läsa kartan. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta av alla intryck och upplevelser som serveras. Det finns alltid en erfaren svensktalande guide som ser till att resan är välplanerad och blir perfekt. Dessutom reser du i trevligt sällskap med likasinnade som också drömt om länderna Down Under.

Vi har valt ut de bästa guldkornen av destinationer, hotell, restauranger och utflyktsmål och tummar aldrig på kvaliteten! I grundpriset ingår allt som står i programmet och det är bara ett fåtal saker som du behöver köpa till efter eget intresse och behov. Här finns inga dolda kostnader eller halvdana program, våra resor är kompletta. Din semester är vår angelägenhet!

Se alla våra tillgängliga avgångar här

Karta

Välj vilka resor ni är intresserade av i vänstra hörnet på kartan. Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Rundresor

Här kan ni fördjupa er i våra underbara rundresor.

En riktig "once in a lifetime"-resa

Nya Zeelandsresan

På denna omfattande rundresa till Nya Zeeland upplever vi både Nord- och Sydön. Majestätiska fjordar, glaciärområden, vingårdar, valsafari, maoriafton och Hobbiton står på det välfyllda programmet. Samtidigt finns det tid för egna upptäckter och möten med de vänliga Nya Zeeländarna. Vår svensktalande guide vägleder och guidar oss i detta mycket spännande land och är väl insatt i landets kultur och traditioner.

Antal dagar:

22 dagar

Pris från:

92 800 kr

Australiens utvalda pärlor

Australiens pärlor

En omfattande rundresa till Australien där vi blandar klassiska sevärdheter med unika djur- och naturupplevelser i Margaret Riverområdet, på Kangaroo Island, Tasmanien och i Norra Queensland. I Perth, Adelaide och Sydney känner vi av den australiensiska storstadspulsen. Vi tar oss lite bortom allfarvägarna för att hitta några av landets "hidden gems". Vår Australienbaserade svensktalande guide är med på hela resan i Australien.

Antal dagar:

25 dagar

Pris från:

98 800 kr

Drömmen om Söderhavet med lyxiga Bora Bora!

Söderhavsresan med Bora Bora

Vår Söderhavsresa med svensktalande guide där vi besöker både Nya Zeealands nordö, paradisiska Cooköarna och några av de vackra öarna i Franska Polynesien. Vi avslutar med lyxiga Bora Bora. Vi upplever Nya Zeelands vackra natur, gejsrar, vinodlingar och maorikultur. På Cooköarna lär vi oss om den polynesiska kulturen och har sköna dagar på stranden. Resan avslutas med Tahiti, Moorea och Bora Bora.

Antal dagar:

25 dagar

Pris från:

132 800 kr

Det bästa av magiska Nya Zeeland!

Nya Zeelands guldkorn

En rundresa med svensktalande guide där vi upptäcker både Nord- och Sydön på Nya Zeeland. Vi upptäcker några av landets guldkorn men även självskrivna upplevelser som storslagna glaciärer, fjordar, vulkaniska landskap, Hobbiton, vinodlingar och mycket mer. Lite mer djur och naturupplevelser som varvas med stadsliv, kultur, goda middagar och aktiviteter. Vår guide vägleder oss hela vägen genom detta spännande land.

Antal dagar:

22 dagar

Pris från:

94 800 kr

Kombinera Australien och Nya Zeeland!

Stora Down Under

Kombinera Australiens Pärlor och Nya Zeelandsresan som blir Stora Down Under! Resan börjar med Australien och när den slutar i Cairns fortsätter vi direkt till Queenstown på Nya Zeeland där vi påbörjar Nya Zeelandsresan. På en och samma resa kan ni uppleva både Australien och Nya Zeeland med svensktalande guide.

Antal dagar:

43 dagar

Pris från:

164 800 kr