Våra guidade rundresor – för dig som vill ha det mesta av det bästa!

Även om våra resor går långt bort är det alltid nära till att bli omhändertagen. Våra rundresor är för dig som vill åt de bästa upplevelserna och höjdpunkterna men själv inte vill sitta bakom ratten eller läsa kartan. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta av alla intryck och upplevelser som serveras. Det finns alltid en erfaren svensktalande guide som ser till att resan är välplanerad och blir perfekt. Dessutom reser du i trevligt sällskap med likasinnade som också drömt om länderna Down Under.

Vi har valt ut de bästa guldkornen av destinationer, hotell, restauranger och utflyktsmål och tummar aldrig på kvaliteten! I grundpriset ingår allt som står i programmet och det är bara ett fåtal saker som du behöver köpa till efter eget intresse och behov. Här finns inga dolda kostnader eller halvdana program, våra resor är kompletta. Din semester är vår angelägenhet!

Se alla våra tillgängliga avgångar här!

En riktig "once in a lifetime"-resa

Nya Zeelandsresan

Denna omfattande rundresa till Nya Zeeland upplever både Nord- och Sydön. Samtidigt finns det mycket tid för reflektion och pauser i programmet. Vår svensktalande guide vägleder och guidar oss i detta mycket spännande land och är väl insatt i landets kultur och traditioner.

Antal dagar:

23 dagar

Pris från:

69 500 kr

Välkommen till värmen Down Under

Jul och nyår i Australien

Fira jul och nyår i sommarvarma Australien långt bort från rusk och kyla. Fira jul i Sydney och ett festligt nyår i Melbourne. Däremellan sol och bad.

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

59 500 kr