Aloha- Hawaii välkomnar dig med ett härligt avslappnat levnadssätt och så mycket vacker natur och underbara stränder som du bara kan önska. Den amerikanska ögruppen ute i Stilla havet består av åtta vulkanöar och mer än 100 mindre öar. Här finns verkligen något för alla. Paradisstränder, välrenommerade restauranger och stora hotell med fantastisk service. Mysiga små samhällen, lägenhetshotell och trivsamma hotell i mindre skala. Här finns både storstadspuls men också dramatisk natur.  Framför allt så har Hawaii erfarenheten att ta hand om sina besökare på bästa sätt och ett utbud som tilltalar de flesta för att få en lyckad semester.

På en resa till Hawaii kan du välja att besöka hur många öar som du önskar och har tid och lust med. Från USA´s fastland kan du landa på Oahu, Maui, Kauai och Big Island. Mellan öarna flyger du bekvämt och snabbt. På de olika öarna kan du hyra bil för att ta dig runt eller följa med på arrangerade utflykter med kunniga guider. Det finns även möjlighet att göra en 7-dagars kryssning mellan de olika öarna.

Många kombinerar sin resa till Hawaii med Kalifornien. ”The golden State” lockar med härligt väder, trevliga människor och upplevelser i mängder. Kalifornien är till ytan ungefär lika stort som Sverige och erbjuder en otrolig variation. Längs med den världskända vägen Highway 1 bjuds du på världsstäder som San Francisco och Los Angeles, men också mindre och mysiga smultronställen såsom Monterey, Carmel och Santa Barbara. I San Fransisco njuter du av den unika atmosfären och blandningen av arkitektur. Du kan både uppleva Golden Gate bron och fängelseön Alcatraz. Eller besöka Sausalito för en fantastisk utsikt över denna kuperade stad och titta på sjölejonen vid välkända Fisherman’s Wharf. Passa också på att åka spårvagn i de hisnande backarna.

Men detta är bara början. Framför dig har du böljande vingårdar, vackra naturskatter, USA:s mest kända stränder, Hollywood-skylten och nationella minnesmärken som Hearst Castle och mycket mer. Och du bjuds hela tiden på vacker natur med dess långa kust, höga berg, vinområden och nationalparker. Du avslutar din vistelse i USAs fastland i Los Angeles, den största staden i Kalifornien och den näst största i USA med en yta är lika stort som Skåne. Här ligger det glamorösa Hollywood med sin Walk of Fame och Beverly Hills och gastronomi i världsklass. Passa på att besöka några av USA:s mest kända stränder bland andra Venice Beach och Santa Monica för att få en känsla för livet i Los Angeles. Fantastiska Griffith Park är Los Angeles största offentliga grönområde och här har man den bästa utsikten över staden och Hollywood skylten. Kalifornien kan du besöka året runt och är perfekt att kombinera med Hawaii.

Vi skräddarsyr alltid efter era önskemål.