Lyxiga upplevelser i Australien

Australien med guldkant

För er som uppskattar livets goda med exklusiva upplevelser, högklassig service och komfort är detta skräddarsydda reseförslag utmärkt. En guidad premiumupplevelse i mindre grupp vid Blue Mountains och en lyxig katamaranseglare på Stora Barriärrevet ingår för att nämna några av de unika upplevelserna. Bo på noga utvalda femstjärniga hotell, på en vacker lodge i en av världens äldsta regnskog samt på en anrik vingård beläget vid äldsta vindistriktet i delstaten Victoria.

I detta förslaget flyger ni mellan destinationerna och färdas med privat chaufför till varje ny plats i respektive region. Allt för att sätta guldkant på era upplevelser längs resan i Australien.

Sammanfattning
Resans längd:
18 dagar
Pris från:
72 600 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden i 4,5 – 5 stjärnig klass med frukost i 15 nätter, alla transporter mellan era boenden i privat transfer, heldagsutflykt till Blue Mountains, och heldagsutflykt till Stora barriärrevet.
Reseförslag

Möte med en av världens vackraste städer

Välkommen till Australien och Sydney där ni inleder er resa ett par dagar. Få städer har ett så fantastiskt läge, ett så behagligt klimat och så många sevärdheter och attraktioner som Sydney. Spendera gärna dagarna med att upptäcka staden och dess omgivningar till fots då mycket ligger inom gångavstånd. Stadens mest kända ikoner, Sydney Opera House och Harbour Bridge, ligger båda nere vid Sydney Harbour. Här finns även The Rocks gamla hamnkvarter dit de första nybyggarna kom från Europa på 1700-talet. Numer finns några av Sydneys bästa restauranger och kaféer i området och på helgerna kan man strosa runt och botanisera på de olika marknaderna. I närheten ligger Circular Quay varifrån sightseeingbåtar avgår.

På en guidad dagstur utanför storstaden besöker ni Blue Mountains vackra natur. Nationalparken är världsarvslistad, därför de över 90 olika arter av eukalyptus som endast finns just i detta område. De mäktiga bergen erbjuder djupa dalar, regnskogar och hisnande stup och är en del av den väldiga bergskedjan, The Great Dividing Range.

Stora barriärrevet på en exklusiv katamaranseglare

Resan fortsätter norrut där ni först gör ett möte med den uråldriga regnskogen i Daintree National Park och ni bor den i gröna magiska miljön i två nätter på nationalparkens främsta lodge. Därefter upplever ni den mysiga och pittoreska staden Port Douglas och kryssar ut till Stora barriärrevet med en lyxig katamaranseglare.

Storstad och vingårdar i Victoria

Resan fortsätter med flyg vidare till delstaten Victoria där mångkulturella Melbourne bjuder på gastronomi av världsklass, men också gröna stadsparker och en skön mentalitet.

Innan hemfärd ges det tid för två nätter på anrika vingården Chateau Yering Hotel som förutom sina utsökta viner erbjuder storlagen grön miljö med härliga vidder. Här kan ni koppla av på verandan och summera alla härliga upplevelser från resan.

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Priset är beräknat på internationella flyg i ekonomiklass och inrikesflyg i ekonomiklass, del i dubbelrum på mellanklassboende. Reseförslaget kan även skräddarsys med Premium Economy (tillägg från 9 400 kr per person) eller Business Class (tillägg från 33 800 kr per person) på internationella flygen. Priserna kan ändras beroende på säsong. Prata med din resespecialist för fler tips och få ett skräddarsytt förslag.

 • Flyg t/r från Skandinavien till Australien.
 • Inrikesflyg Sydney – Cairns - Melbourne.
 • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
 • Privat transfer mellan alla boende och flygplatser.
 • 4 övernattningar med frukost på InterContinental Sydney.
 • Heldagsutflykt till Blue Mountains inkl. lunch.
 • 2 övernattningar med halvpension på Silky Oaks Lodge Rainforest Retreat.
 • 5 övernattningar med frukost på Peninsula Boutique Hotel Port Douglas.
 • Heldagsutflykt med katamaranseglare till Stora barriärrevet inkl. lunch.
 • 2 övernattningar med frukost på Pan Pacific Melbourne.
 • 2 övernattningar med frukost och vinprovning på Chateau Yering Hotel.
 • Komplett följebrev med information och tips.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Nicolas

Resespecialist

Resans längd:
18 dagar
Pris från:
72 600 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden i 4,5 – 5 stjärnig klass med frukost i 15 nätter, alla transporter mellan era boenden i privat transfer, heldagsutflykt till Blue Mountains, och heldagsutflykt till Stora barriärrevet.

Liknande resor

Sol, surf, sand och koalor

Från Sydney till surfkusten

En roadtrip från Sydney till Brisbane och Hervey Bay – upplev vackra stränder, nationalparker, små mysiga kuststäder, och andra höjdpunkter längs med Pacific Highway.

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

47 800 kr

Nya sidor av Australien

Australiens vilda västkust

Stora avstånd och stora upplevelser längs Australiens vilda och lite mer okända västkust.

Antal dagar:

21 dagar

Pris från:

58 900 kr

Sol, bad och storstad

Sydney, Stora barriärrevet och regnskogen

Upplev kontrasterna med den vackra storstaden Sydney, bo på en tropisk ö med utmärkt snorkling och bad och upplev jordens äldsta regnskog på nära håll.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

35 900 kr