Overwater bungalow på Bora Bora med guldkant
Lyx och flärd på Bora Bora

Bora Bora med guldkant

I detta reseförslag spar vi inte på krutet. Ert flyg är uppgraderat till Premium Economy Class mellan Europa och Tahiti så ni flyger bekvämt till den tropiska värmen. Väl framme kan ni direkt börja njuta av er vistelse på Bora Bora. Med boende på ett förstaklass resort i en overwater bungalow ute i lagunen kan ni bara dyka ner direkt bland alla tropiska fiskar och koraller. Vad mer kan man begära?

Sammanfattning
Resans längd:
13 dagar
Pris från:
99 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i premiumklass från Stockholm eller Göteborg, inrikesflyg i premium economy klass tur och retur till Bora Bora, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden av första klass i 10 nätter med halvpension, alla transfers och helikoptertur över Tahiti.
Reseförslag

Bora Bora - när bara det bästa är gott nog

Välkommen till Söderhavets allra lyxigaste plats! Ni ankommer till Tahiti men flyger vidare mot exklusiva Bora Bora. Hit kommer kändisar och kungligheter såväl som bröllopspar och de som drömt om Söderhavet sedan de var barn. Huvudön Bora Bora omges av ett rev med ytterligare en rad motus (småöar) i lagunen innanför. Lagunen är magisk vacker med alla sina nyanser av blått och turkost och bara väntar på att bli upptäckt med alla dess invånare under ytan.

Vid inflygningen ser ni bryggorna från hotellen med lyxiga overwater bungalows och en av dessa kommer bli er de kommande åtta nätterna. När ni landat har ni transfer med båt till ert hotell som ligger på huvudön. Ni blir välkomnade med en tropisk drink och nu väntar lata dagar i paradiset.

Underbara dagar i paradiset

Dagarna spenderas med snorkling, dykning eller helikopterturer för den som vill aktivera sig. Efteråt kopplar ni av på stranden i skuggan av en palm. Hotellets spa erbjuder välgörande behandlingar i de vackraste av miljöer. På hotellet finns möjlighet att ta del av både kulturella och marina upplevelser där lär ni er mer om det marina livet och alla dess invånare. Dyk och snorkelutflykter finns på hotellet där man kan träffa på både sköldpaddor och vackra koraller. Vill ni göra en utflykt till Vaitape, huvudorten, kan ni ta hotellets transfer och besöka någon av öns pärlhandlare för att köpa vackra svarta pärlor. Dessa otroligt vackra pärlor är unika och går endast att köpa på plats. Ni äter gott på någon av hotellets flera restauranger, allt ifrån fine dining till barfota i sanden-stil och kan njuta av en middag i solnedgången.

Någon morgon finns möjligheten att  frukosten att levererad till er bungalow med polynesisk kanot så ni kan äta på er terrass bara ni med lagunen som sällskap (tilläggsavgift). Det här är en plats som kommer att överträffa era förväntningar och där ni kan njuta av det bästa som Bora Bora har att erbjuda!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Det är beräknat på internationella flyg i premiumklass med avresa från Stockholm eller Göteborg, inrikesflyg Papeete-Bora Bora, samtliga flygskatter, boende på förstaklass resort, 8 nätter på InterContinental Le Moana Resort Bora Bora i over water bungalow med halvpension, 2 nätter på InterContinental Tahiti Resort med halvpension, välkomstservice med blommor på Tahiti och samtliga transfers. Helikoptertur över Tahiti. Komplett följebrev med information och tips. Tillägg för resa från Köpenhamn. Prata med din resespecialist om detta och för fler tips och få ett skräddarsytt förslag. Resan går att köra omvänt och förlänga med det antal dagar som önskas.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Nicolas

Resespecialist

Resans längd:
13 dagar
Pris från:
99 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i premiumklass från Stockholm eller Göteborg, inrikesflyg i premium economy klass tur och retur till Bora Bora, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på boenden av första klass i 10 nätter med halvpension, alla transfers och helikoptertur över Tahiti.

Liknande resor

Bungalow med självhushåll, upplev ön med cykel eller hyrbil

Franska Polynesien för alla

Bo i din egen bungalow och ta dagen som den kommer.

Antal dagar:

14 dagar

Pris från:

33 900 kr

Förverkliga era drömmar om Söderhavet

Paradisen Moorea och Bora Bora

Våra resor till Bora Bora i Franska Polynesien är verkligen ett minne för livet. Detta reseförslag tar er till några av de mest mytomspunna paradisen - Moorea och Bora Bora.

Antal dagar:

14 dagar

Pris från:

62 450 kr

En resa med guldkant

Australien från kust till kust

Detta lyxiga reseförslag Australien från kust till kust är en resa utöver det vanliga, med boenden i förstaklass från Indiska Oceanen till Stilla Havet. Resans höjdpunkt är tågresan Indian Pacific i guldklasskupé.

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

77 300 kr