Hej!

Bytena i USA gick förvånansvärt smidigt. Bra att allt finns digitalt, så man behöver inte visa mycket papper och slipper en massa frågor. Som vanligt får man stå ut med att få träsmak i flygstolarna, när man vet att man har ett fantastiskt mål framför sig. Boendet var bra, Castaway Resort var bra med restaurang så nära, jag hade en fin pool för mig själv utanför rummet. Muri Beachcomber hade den bästa badstranden och där var lite mer som man kunde göra.

Aitutaki Beach Villas var lite enklare utan luftkonditionering men fint läge vid stranden. Fick en fantastisk personlig service där som bl.a. hjälpte mig att köra till olika ställen för att handla. Utflykterna var var fantastiska, Snorkel safarin var krävande fysiskt, men det gick. Guiden med cykelturen var trevlig och duktig (vi blev bara två, så man kunde fråga mycket). Det var lågsäsong, men jag hade tur med vädret. Regnar det så kommer det ofta på eftermiddagen, särskilt i SO.

Jag vill tacka för ett positivt bemötande och all hjälp jag fått. Är otroligt glad att resan gick att genomföra. Har varit en fantastisk upplevelse. Paketet var bra med blandade utflykter. Kan rekommendera det. Resan var bra planerad med tydlig vägledning. Allt fungerade bra! Skall rekommendera er för andra, kanske jag reser med er igen någonstans om jag får möjlighet.

Tack än en gång!

/Lars, mars 2023

Liknande inlägg

Senaste inläggen