Kärlek på resa till Cooköarna
Låt drömmen bli sann

Paradisvigsel på Cooköarna

Cooköarna är den perfekta platsen för att säga ”I do”. Här är livet okomplicerat, likaså pappersexercisen inför vigseln. Ni är själva med och utformar ert bröllop så att det blir precis som ni själva vill ha det. Barfota i sanden med en enkel blombukett, eller i full bröllopsklädsel i en av Cooköarnas många kyrkor? Det är ni som bestämmer och vi som skräddarsyr efter era önskemål.

Sammanfattning
Resans längd:
16 dagar
Pris från:
56 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass från Köpenhamn, inrikesflyg, samtliga flygskatter, boende i del i dubbelrum av bra enklare förstaklasshotell i 12 nätter med frukost, alla transfers, paradisvigsel på stranden och lagunkryssning till One Foot Island.
Reseförslag

Spänningen stiger på Rarotonga

På Cooköarna gifter ni er enklast på huvudön Rarotonga och här bor ni åtta nätter så att ni har gott om tid att planera ert bröllop innan vigseln. Ni bor på ett mysigt strandnära boende på solnedgångsidan av ön och kan njuta av sol, bad och varandra. Ni har även tid att upptäcka ön och kan vandra, cykla, följa med på djuphavsfiske eller åka på en guidad tur runt ön med fyrhjuling. På Te Vara Nui Cultural Village kan ni uppleva en kulturell show i en återskapad miljö enligt gamla traditioner.

Bröllop ♡

I förslaget ingår bröllop genom vår agent och med detta paket kan ni välja en plats på ön som passar er bäst oberoende var ni väljer att bo. I bröllopspaketet ingår vigselförrättare, blomsterkrans för honom, brudbukett, vigsellicens, vittnen, transfer t/r till registreringskontoret och en flaska mousserande vin.

Ni träffar er bröllopskoordinator och går igenom detaljerna inför vigseln. Här finns många vackra tropiska blommor att välja bland till brudbuketten. Vigseln äger rum på ert förbokade datum (tidigast fyra arbetsdagar efter ankomst), oftast på stranden innan solnedgången. Efter vigseln kan vi hjälpa till att boka en romantisk bröllopsmiddag på en restaurang vid havet.

Smekmånad på Aitutaki

Efter härliga dagar på Rarotonga och nygifta börjar nu bröllopsresan i resan då ni flyger vidare mot Aitutaki. Vid ankomst åker ni till ert hotell vid stranden på öns solnedgångssida. Här bor ni fyra nätter i en av hotellets bungalows som ligger utspridda i en tropisk trädgård med palmer och blommande buskar.

Vid ankomst kan ni njuta av en fotmassage tillsammans innan ni tar ett dopp i den turkosa lagunen. På Aitutaki är tempot om möjligt ännu mer avslappnat än på Rarotonga. Varva ner och koppla av. Utan TV och telefon och med rasslande palmer i den ljumma brisen är detta så nära paradiset ni kan komma – en perfekt plats att börja livet som nygifta! På hotellet finns dessutom kajaker, snorklingsutrustning och mopeduthyrning så att dagarna blir så omväxlande som ni önskar.

Privat lagunkryssning

En av dagarna gör ni en privat lagunkryssning – bara ni två! Under fyra timmar kryssar ni runt i Aitutakis turkosa lagun, snorklar vid korallrev och gör strandhugg på vackra stränder. Er kapten släpper av er på en öde ö som ni har för er själva under ca två timmar. Svårt att tänka sig något mer romantiskt än att vara helt själva på en söderhavsö. Detta blir en perfekt start på ert liv tillsammans.

Resan går att förlänga med fler nätter, högre standard på boendet och kombinera med andra länder. Vi skräddarsyr er bröllopsresa så att den blir precis som ni vill ha den. 

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Det är beräknat på internationella flyg i ekonomiklass med avresa från Köpenhamn, samtliga flygskatter, välkomstservice på Cooköarna och samtliga transfers, 7 nätter på Manuia Beach Resort med frukost, 5 nätter på Tamanu Beach Resort med frukost, paradisvigsel på Rarotonga inkl. vigsellicens, brudbukett, lei, bröllopskoordinator och transfer till/från registreringskontoret samt en lagunkryssning med lunch till One Foot Island, Aitutaki. Komplett följebrev med information och tips. 24 timmars assistans på Cooköarna. Ett tips: Resan går att förlänga med det antal dagar som önskas. Prata med din resespecialist om detta få ett skräddarsytt förslag. Avresa från Stockholm/Göteborg mot tillägg.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Tove

Resespecialist

Resans längd:
16 dagar
Pris från:
56 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass från Köpenhamn, inrikesflyg, samtliga flygskatter, boende i del i dubbelrum av bra enklare förstaklasshotell i 12 nätter med frukost, alla transfers, paradisvigsel på stranden och lagunkryssning till One Foot Island.

Liknande resor

Avkoppling och upplevelser

Cooköarna med guldkant

En Söderhavsdröm på vänliga och avkopplande Cooköarna. Den vita stranden och turkosa lagunen väntar utanför ert lyxiga och romantiska boende.

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

75 500 kr

Romantik i Söderhavet

Romantiska Moorea & Bora Bora

Boka en romantisk resa till en av de vackraste platserna i Söderhavet, Franska Polynesien!

Antal dagar:

13 dagar

Pris från:

57 500 kr

Världsmetropol, natursköna landskap och tropisk värme

Singapore, Nya Zeeland och Cooköarna

Ge er ut på ett riktigt reseäventyr med en härlig blandning av sevärdheter, underbar mat, spännande kultur och mycket söderhavskänsla på vår resa Singapore, Nya Zeeland och Cooköarna.

Antal dagar:

20 dagar

Pris från:

59 700 kr