Prisdetaljer

Förslaget ovan är till för att inspirera. Priset är beräknat på internationella flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, mellanklassboende i 3 nätter utan frukost i Sydney, Melbourne och Adelaide, 2 nätter i safaritält i Jervis Bay inklusive frukost och middag, 1 natt vardera i Merimbula, Lakes Entrance, Walahlla, Lorne/Apollo Bay, Port Fairy, Halls Gap, och Robe, ankomsttransfer i Sydney samt heldagstur till vildmarken i Melbourne. Liten bil tillkommer med pris från ca 6400 kr i 12 dagar med helförsäkring, självriskeliminering, fria mil och envägsavgift. Komplett följebrev med information och tips, 24 timmars assistans i Australien samt turistvisum. Ett tips! För uppgradering till boende i förstaklass- pris från 46 800 kr per person.
Denna resa kan även med fördel göras i husbil och då är priset beräknat på 3 nätter vardera i Sydney och Adelaide på mellanklassboende samt 12 dagar i mindre husbil inkl försäkring samt heldagstur till vildmarken i Melbourne.
Alla delar av resan går att förändra efter önskemål. Priserna kan ändras beroende på säsong. Resan kan göras omvänd. Prata med din resespecialist för fler tips och få ett skräddarsytt förslag.