Det bästa av magiska Nya Zeeland!

Nya Zeelands guldkorn

Låt oss presentera en ny rutt med ännu mer djur och naturupplevelser till magiska Nya Zeeland! Denna nya resa erbjuder några guldkorn av både Sydöns varierande landskap med slättland, fjordar, alptoppar, skimrande hav och tropisk grönska samt Nordöns bergsområde Tongariro, maorikultur, böljande kullar och storstad. Det finns möjlighet till lite egen tid och egna upptäckter emellan det fullspäckade programmet. Vår svensktalande guide vägleder och guidar oss i detta mycket spännande land och är väl insatt i landets kultur och traditioner. Resan avslutas med några avkopplande dagar uppe i Bay of Islands skärgårdslandskap på Nya Zeelands nordspets.

Resan börjar på Nya Zeelands vackra Sydö. Vistelsen här är helt magisk för naturälskaren då det är fullmatat med spektakulära vyer. Resan börjar i Dunedin med att se albatrosser och pingviner. Vi fortsätter till vackra Te Anau, dramatiska Milford Sound med forsande vattenfall, äventyrsspäckade Queenstown och glaciärområdet Mount Cook för att bara nämna några. Det kommer också bjudas på valsafari på öppet hav utanför Kaikoura. Vi fortsätter till Nelson, som har mest soltimmar på Nya Zeeland. Under en heldag vandrar vi längs med glittrande vikar i Abel Tasman National Park. Vi tar farväl av Sydön med att ta färjan över till Nordön som är en av de vackraste färjeöverfarterna i världen.

Vi har en heldag i cafétäta Wellington som också är Nya Zeelands huvudstad innan vi fortsätter upp genom Nordön med sin skiftande natur. Nu möts vi av lummigare vegetation, böljande landskap, berg och många sjöar. När vi närmar oss Rotorua känner vi svaveldoften som kommer från puttrande gejsar och heta källor. Vi passar även på att besöka den välbevarade och världsberömda filmbyn Hobbiton innan vi ankommer storstaden Auckland. Resan avslutas med ett tredagarsbesök i natursköna Bay of Islands där besöker landets första huvudstad Russel, gör en båttur i skärgården och passar på att koppla av för någon dag. Välkommen till Nya Zeeland!

När vill du resa?
13 jan 2025
3 feb 2025
Dag för dag
mån 13 jan

Dags för avfärd

Flyget avgår från Skandinavien till Singapore. Ombord på flyget serveras måltider och dryck. Underhållningssystemet ombord erbjuder i det flesta fall film, populära TV-serier, nyheter, spel, musikvideos m.m.

Måltid på planet ingår, extra dryck och snacks ingår ej.
tis 14 jan

Singapore

Ni ankommer till Singapore där en transfer väntar för att ta er till den myllrande stadspulsen i centrum. Här påbörjas en halvdagstur där ni får se historiska Padang med sin koloniala arkitektur, Singapore Cricket Club med finansdistriktet i bakgrunden, parlamentshuset och City Hall. Turen fortsätter längs Singapore River och The Merlion, platsen där det sägs att Singapore grundades, innan vi tar oss mot China Town besöker vi ett buddisttempel. Färden går sedan vidare till orkidéträdgården och Little India innan vi stannar till för en traditionell lunch.

Eftermiddagen spenderas på egen hand så ni fritt kan välja vilka delar av staden ni vill se mer av. Efter ett par timmar på egen hand träffas vi igen då vi åker till Gardens By The Bay för att se den fantastiska futuristiska trädgården. Därefter transfer för middag på hotellet.

Boende på Oasia Hotel Downtown. ().

Lunch och middag ingår.
ons 15 jan

Singapore - Christchurch

Idag ges tid för egna upptäckter i Singapore. Passa på att besöka ön Sentosa eller shoppinggatan Orchard Road. Strosa runt i Clark Quay, China Town, Little India eller bara koppla av vid poolen och njuta av den tropiska värmen. Gillar ni lokal hantverksöl kan ni exempelvis besöka LeVel 33 Brewery som är världens högst belägna urbana mikrobryggeri med en fantastisk takterrass, där kan ni avnjuta en god öl och ta in den spektakulära utsikten över marinan. Under eftermiddag/kväll (ca 18.00) åker vi gemensamt till flygplatsen. Flyg till Nya Zeeland och Dunedin via Christchurch (ankomst nästa dag).

Frukost på boendet.
tor 16 jan

Dunedin - Lilla Edinborough

Vid ankomst till Christchurch byter ni till inrikesterminalen för att flyga vidare söderut till Dunedin. Väl framme blir ni upphämtade av en transfer som tar er till hotellet där det serveras en välkomstmiddag under kvällen.

Dunedin som grundades 1848 av en grupp skottar och som snabbt byggdes upp med hjälp av guldrushen. Den har på grund av detta några av de bäst bevarade byggnaderna med edwardiansk och viktoriansk arkitektur på södra halvklotet.

På kvällen samlas vi för en gemensam välkomstmiddag på hotellet.

Boende på Scenic Hotel Dunedin City. ().

Frukost (ombord på flyget) och middag ingår.
fre 17 jan

Djur och natur

Efter en skön natts sömn och stärkande frukost beger vi oss på en sightseeing i staden med bl a besök på Olvestone House med trädgård och därefter det gamla anrika bryggeriet Speights, där vi också äter lunch. Under eftermiddagens beger oss till de mäktiga klipporna på Otagohalvön med vykortsvyer över hamnen och kusten. Vi åker förbi pittoreska samhällen och lantgårdar upptäcker pingviner, sälar och sjölejon. Vi gör någon kort promenad och ser dramatiska vyer över karga kustklippor, öar utanför kusten och kanske några enorma sjölejon.

Turen fortsätter till Taiaroa Head, platsen för Royal Albatross Centre, där vi förhoppningsvis får en titt på den kungliga albatrosshäckningskolonin. En upplevelse att se dessa majestätiska fåglar glida förbi med tre meter långa vingspann, eller när de matar sina ungar i boet. Vi gör en kort kryssning ser ännu mer av det dramatiska landskapet och djurlivet från sjösidan. Kvällen på egen hand.

Frukost och lunch ingår.
lör 18 jan

Dunedin - Te Anau

Vår buss tar oss västerut över Waimea Plains från Dunedin till Te Anau. Vi passerar samhällen som Balclutha, Gore och Lumsden innan vi är framme. Vid ankomst checkar vi in på vårt hotell och under eftermiddagen kryssar över den vackra sjön Te Anau till Cavern House på sjöns västra strand. Gömt under bergen finns ett underjordiskt nätverk av grottor upplysta av tusentals glödmaskar. Besättningen berättar om naturens historia och tidiga pionjärer i regionen. Under marken finns ett slingrande nätverk av kalkstenspassager, brusande bubbelpooler och vattenfall i Tunnel Burn Stream. Vi följer stigen djupt ner och stiger ombord på små båtar för att tyst driva längs floden där vi beser mängder av glittrande lysmaskar i lysmasksgrottan.

Boende på Distinction Hotel Te Anau Hotel & Villas (+).

Frukost ingår.
sön 19 jan

Milford Sound

Tidig väckning och efter frukost avresa söderut för en fullspäckad dag med spektakulära upplevelser i fjordlandskapet Milford Sound. Vid ankomst till Milford beger vi oss ut på en fjordkryssning för att få uppleva landskapet fullt ut, i den sagolika naturen möts vi av dånande vattenfall, sälkolonier och delfiner. I nationalparken möts ni även av frodig regnskog och Fiordlands vackraste alptopp, Mitre Peak.

Lunchpaket ombord. Efter en dag med många nya intryck och upplevelser beger vi oss mot Queenstown som är centrum för äventyr och aktiviteter på sydön i Nya Zeeland. Staden är vackert omringad av glaciärer, sjöar och floder. Efter en lång dag med mycket upplevelser sover vi gott inför nästa dag.

Boende på Novotel Queenstown Lakeside ().

Frukost och lunchpaket ingår.
mån 20 jan

Mount Cook

Vi lämnar äventyrsstaden Queenstown och drar norrut mot Lake Tekapo. Vi åker buss över de storslagna Sydalperna där bland annat Nya Zeelands högsta berg Mount Cook är beläget, byn som vetter mot norr intill den intensivt mjölk-turkosa färgen på sjön. Denna färg får den från det fina stenmjölet som glaciärerna malt genom tusentals år. Området är också känt för sin stjärnskådning då luften är mycket klar i området och ingår i UNESCOs Dark Sky Reserve. Church of the good shepard, den gode herdens kyrka, brukar vara ett ett populärt fotoställe för besökare, där det ligger på stranden vid sjön med en perfekt utsikt över södra Alperna. Kyrkan byggdes 1935 för pionjärfamiljerna i Mackenzie-distriktet och används fortfarande. På boendet i Tekapo avnjuter vi en god tvårätters middag tillsammans.

Boende på Peppers Blue Water Resort ().

Frukost och middag ingår.
tis 21 jan

Tekapo - Christchurch

Efter frukost fortsätter färden åt nordöst och ner mot det bördiga lantbruksområdet strax innan vi kommer fram till sydöns största stad Christchurch. Staden har många viktorianska byggnader och monument som påminner om dess koloniala förflutna. Christchurch är även känd som den mest engelska staden utanför England och man syftar då på mångfalden av anlagda parker och trädgårdar. Vi har några timmar för egna upptäckter i Christchurch innan det är dags för kvällens unika middagsupplevelse ombord på en spårvagnsrestaurang där vi får en sightseeingtur i staden samtidigt som ni avnjuter en god middag.

Boende på Distinction Hotel Christchurch ().

Frukost och middag ingår.
ons 22 jan

Valsafari

Dagens etapp är av det kortare slaget då vi följer kusten upp till kustsamhället Kaikoura. Orten har satts på världskartan tack vare mångfalden av valar, delfiner och andra marina djur som året runt finns att skåda i havsområdet utanför. För att ta vara på detta kommer vi tillsammans åka ut på valskådning där vi kommer nära djuren. Målet för dagen är ta den perfekta bilden på en stjärtfena från en dykande val. Kvällen på egen hand.

Boende på Sudima Kaikoura (+).

Frukost ingår.
tor 23 jan

Vinprovning i Marlborough

Målet för dagen är den norra delen av sydön och kuststaden Nelson. Här skiner solen flest timmar per år av alla städer på Nya Zeeland. På vägen stannar vi till i Blenheim som är känt för att vara centrum i Nya Zeelands vinproduktion, det har också landets soligaste klimat. I Blenheims vindistrikt får vi avnjuta en vinprovning med lunch innan vi fortsätter mot Nelson. Längs med vägen passerar vi Havelock som är Nya Zeelands musselstad och vi får en glimt av fjordarna i norr som formar Marlborough Sounds. Framme i Nelson checkar vi in på vårt hotell och det finns tid att strosa runt i centrum. Kanske vill någon passera guldsmeden som gjorde ringen i Sagan om Ringen. Den ligger i skyltfönstret till beskådning.

Boende på Tides Hotel Nelson ().

Frukost och lunch ingår.
fre 24 jan

Abel Tasman National Park

Dagen är fylld med vackra intryck, natur och kanske lite djurliv!? Vi tar oss upp mot vin området Motueka och vidare till Kaiteriteri där vi bordar en passagerarbåt som tar oss ut till Abel Tasman National Park. Den minsta men kanske den vackraste nationalparken med gyllene sandstränder, granit klippor och lång grön kuststräcka. Vi blir avsläppta efter att vi förhoppningsvis har sett sälkolonin som ofta håller till vid Split Apple och gör en liten vandring längs med kusten. Vi avnjuter vår picknicklunch på någon av stränderna. Ta med badkläder för om vädret är fint så lockar de vackra gyllene stränderna och turkosfärgade vattnet till ett bad. Vi beger oss tillbaka till mot Nelson under eftermiddagen. Kvällen på egen hand.

Frukost och picniclunch ingår.
lör 25 jan

Nelson - Wellington

Idag fortsätter färden från Nelson till Picton där vi lämnar Sydön och tar färjan över till Nya Zeelands huvudstad Wellington på Nordön. Wellington är en stad som har lite av allt, bra restauranger och caféer vid havet, häftig gatukonst, kulturella upplevelser och sandstränder. Staden är omringad av natur och är friluftsälskarens paradis med vandrings- och cykelleder som bjuder på storslagna utsikter från alla vinklar. Missa inte att göra ett besök på stadens välkända museum, Te Papa. Kvällen på egen hand.

Boende på Copthorne Hotel Wellington Oriental Bay Wellington ().

Frukost ingår.
sön 26 jan

Wellington - Taupo

Vi lämnar huvudstaden och fortsätter vår resa norrut till staden Taupo. På vägen besöker vi Tongariro nationalpark, Nya Zeelands första nationalpark, som är ett vulkaniskt bergsområde med ett månliknande landskap. Nationalparken är med på Unescos världsarvslista och många av bergstopparna anses vara heliga platser. Vi gör en kortare vandring, ser kanske något vattenfall och åker upp till ”Meads Wall” där vi får en enastående utsikt över de gamla vulkantopparna, om det är god sikt den dagen.

Efter vårt besök i Tongariro kör vi vidare till Taupo där middag väntar på vårt boende.

Boende på Hilton Lake Taupo (+).

Frukost och middag ingår.
mån 27 jan

Vattenfall och termal aktivitet

Vi bekantar oss med staden Taupo som ligger intill Nya Zeelands största sjö, Lake Taupo, med en enastående över sjön mot Tongariro Nation Park. Under gör vi en sightseeing i området där vi går på en kortare vandring, tar en båttur på sjön och besöker den sevärda skulpturen som är inhuggen i berget. Vi gör även ett besök till vattenfallet Huka Falls, där vattnet forsar genom en trång passage med minst 220000 liter per sekund. Vattnet sprutar och dånar. Mäktigt! Vi fortsätter till Orakei Korako Cave and Geothermal Park där vi ser hur marken ångar och bubblar av heta källor och gyttjepooler. Orakei Korako gömda dalgång är en av Taupos gömda hemligheter. Det är få platser i världen där man kan se den termala verksamheten på så många sätt och med mycket färre besökare. Vi tar oss tillbaka till Taupo under eftermiddagen och har en kväll på egen hand.

Frukost ingår.
tis 28 jan

Taupo - Rotorua - Auckland

Vi lämnar vi sjöstaden Taupo och färden fortsätter norrut mot Auckland. Vi passerar genom ett bördigt landskap på väg till Hobbiton, där flera av filmerna från Sagan om ringen spelades in. Här guidas vi runt i det sagolika landskapet som ser ut precis som i filmerna och avnjuter en god lunch på plats. Hobbiton är en fantastisk sevärdhet även om man inte har sett Sagan om ringentrilogin. Allt är gjort med en enorm detaljrikedom. Vi fortsätter in till Auckland som är Nya Zeeland största stad och får en sightseeing på väg till vårt centralt belägna hotell.

Boende på Holiday Inn Express Auckland City Centre ().

Frukost och lunch ingår.
ons 29 jan

Bay Of Islands

Efter frukost tar vi oss ut ur Auckland och över Auckland Harbour Bridge, bron som förenar stadens norra delar med de södra. Vi åker norrut mot och längs med den västra vägen av Northland. Vi stannar vid Waipoua forest som är den största återstående delen av inhemsk skog i Northland. Det mesta av Northlands gamla skogstäcke har förlorats till såg och eld, plundrats för det dyrbara virket från kauriträdet eller röjts för jordbruksmark. Men skogarna är nu under skydd av Department of Conservation.

Vi gör en promenad i den mäktiga kauriskogen och ser Tane Mahuta är det största kvarvarande kauriträdet i Nya Zeeland. Tane Mahuta är maori och betyder ”Skogens Herre”. Trädet är 51 m högt och har en omkrets på nära 14 meter. ett av världens mäktigaste träd. Vi fortsätter över till östkusten och till bukten Bay Of Islands där vi kommer spendera nätterna i den lilla byn Paihia. Det är en perfekt utgångspunkt för båtfärder till den vackra skärgården som består av 144 större och mindre öar.

Boende på Copthorne Hotel & Resort Bay of Islands ().

Frukost ingår.
tor 30 jan

Russell och Kerikeri

Sightseeing i området under förmiddagen där vi även besöker karktärsfulla Keri Keri med konstgallerier och historiska hus. På eftermiddagen ingår en färjebiljett tur och retur över till Russell för att utforska byn på egen hand. Russell var Nya Zeelands första huvudstad och första europeiska bosättning. Den var känd som ”hell hole of the Pacific” en laglös stad, men är nu en romantisk stranddestination med mycket karaktär och charm. Russell har flera gamla koloniala hus och museér som berättar om den tumulta koloniala tiden. Ta en fika på strandpromenaden på en av de mysiga cafeér som kantar stranden med utsikt över alla segelbåtar som ligger på redden.

Gemensam middag på kvällen med hangi & haka på Waitangi Treaty Grounds, platsen där Waitangifördraget undertecknades och som skapade fred mellan britter och maorier. Vi får en underbar afton med middagen tillagad i jordugnar och polynesisk show i form av sång och dans!

Boende på Copthorne Hotel Copthorne Hotel & Resort Bay of Islands ().

Frukost och middag ingår.
fre 31 jan

Ledig dag i Bay of Islands

Dagen spenderas fritt i Bay of Islands, exempelvis kan ni göra en utflykt med båt till ” Hole in the rock” eller varför inte ta en lugnare dag i Paihia eller Russell.

Frukost ingår.
lör 1 feb

Bay of Islands - Auckland

Vi lämnar Bay of Islands för att åka tillbaka till Auckland. Denna gången kör vi den östra kusten söderut. På vägen passerar vi Whangarei, som är regionens största stad. Det finns en större marina här och flera fina stränder. Längre ner når vi den pittoreska Matakana-regionen, som är en matälskares himmelrike känt för sin lördagsmarknad, matproducenter och trevliga vingårdar. När vi har passerat Auckland Harbour bridge är vi nästan inne i Aucklands centrum. Vi bor på samma hotell som innan.

Auckland är Nya Zeelands största stad med nästan en tredjedel av landets befolkning, den ligger vackert belägen mellan två hav. Stadskärnan är kompakt och det mesta ligger längs med Queen Street och det trendiga nyare området Britomart. Marinan med alla sina segelbåtar är den största i Oceanien. Idag upptäcker vi staden under en sightseeingtur och får oss en uppfattning om stadens vackra läge med Haurakiviken som omsluter staden från alla håll till den lilla men livfulla stadskärnan.
På kvällen skålar vi med en drink och avnjuter en trerätters middag tillsammans.

Boende på Holiday Inn Express City Centre Auckland (+).

Frukost och avskedsmiddag ingår.
sön 2 feb

Auckland- Hemresa

Sista dagen på resan! Vi har några timmar för shopping eller bara ta det lugnt innan transfern avgår på eftermiddagen till flygplatsen.

Flyget lämnar Auckland under sen eftermiddag och vi anländer till Singapore på kvällen för att byta till hemresan till Skandinavien.

Möjlighet att förlänga resan finns eller kombinera ihop med Australiens Pärlor efter denna rundresa. Hör med oss om pris.

().

Frukost och flygmåltider ingår.
mån 3 feb

Hemkomst

Vi ankommer Skandinavien under morgonen fullastade med härliga minnen från Nya Zeeland.

Välkommen hem!

Prisdetaljer

Priset inkluderar

 • Flyg Köpenhamn - Nya Zeeland t/r.
 • Samtliga flygskatter (ca 1600 kr/person), dessa kan ändras.
 • Rundresa på Nya Zeeland enligt program.
 • Svensktalande guide på Nya Zeeland.
 • Engelsktalande guide i Singapore.
 • 1 natt i Singapore på Oasia Hotel Downtown med frukost.
 • 2 nätter i Dunedin på Scenic Hotel Dunedin City med frukost.
 • 1 natt i Te Anau på Distinction Te Anau Hotel & Villas med frukost.
 • 1 natt i Queenstown på Novotel Queenstown Lakeside med frukost.
 • 1 natt i Tekapo på Pepper Blue Water Resort med frukost.
 • 1 natt i Christchurch på Distinction Christchurch Hotel med frukost.
 • 1 natt i Kaikoura på Sudima Hotel med frukost.
 • 2 nätter i Nelson på Tides Hotel med frukost.
 • 1 natt i Wellington på Copthorne Hotel Wellington Oriental Bay med frukost.
 • 2 nätter I Taupo på Hilton Lake Taupo med frukost
 • 2 nätter i Auckland på Holiday Inn Express City Centre Auckland med frukost.
 • 3 nätter i Bay of Islands på Copthorne Hotel & Resort Bay of Islands med frukost.
 • Halvdagsrundtur i Singapore med lunch.
 • Ljus och ljudshow på Gardens by the Bay i Singapore.
 • Rundtur i Dunedin med besök på Olvestone House och Speights Bryggeri med middag.
 • Naturkryssning Wellers Rock i Dunedin.
 • Kryssning på Lake Te Anau med grottbesök.
 • Fjordkryssning på Milford Sound med lunchpaket.
 • Rundtur i Queenstown.
 • Rundtur i Christchurch.
 • Middagsupplevelse på spårvagnrestaurang i Christchurch..
 • Valsafari i Kaikoura.
 • Vinprovning med lunch i Blenheim.
 • Abel Tasman kryssning med vandring och lunch.
 • Rundtur i Nelson.
 • Besök i Tongariro National Park.
 • Kryssning på Lake Taupo.
 • Besök till Huka Falls.
 • Besök och rundvandring Orakei Koroko Cave & Geothermal Park.
 • Besök och guidning med lunch på Hobbiton.
 • Rundtur i Auckland
 • Besök till kauriskog.
 • Rundtur i Bay of Islands.
 • Båtbiljett Paihia- Russell t/r.
 • Besök på Waitangi Treaty Grounds med festmåltid och polynesisk show.
 • Totalt ingår 31 måltider: 18 frukost, 6 lunch och 7 middag (utöver flygmåltider)

I priset ingår inte

 • Tillägg från Stockholm 1700 kr.
 • Enkelrumstillägg 23 500 kr
 • Dryck där det inte att det är angivet att det ingår.
 • Extra aktiviteter (med engelsktalande guide).
 • Ev dricks till guide.
 • Flygtillägg för premium economy eller business klass, kontakta oss för aktuellt pris.

Anmälningsavgift

En anmälningsavgift på 3 000 kr per person betalas i samband med anmälan. Resan kan bli fullbokad snabbt och vi förbehåller oss att då inte acceptera några vidare anmälningar.

Minimum 14 personer, maximum 30 personer. Med reservation för ändringar i pris och program.

Karta

Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Tillval

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Helén

Resespecialist

Resans längd:
22 dagar
Pris:
94 800 kr

per person

I resan ingår
 • Flyg
 • Boende
 • Guide
 • Måltider
 • Upplevelser

Liknande resor

En riktig "once in a lifetime"-resa

Nya Zeelandsresan

På denna omfattande rundresa till Nya Zeeland upplever vi både Nord- och Sydön. Majestätiska fjordar, glaciärområden, vingårdar, valsafari, maoriafton och Hobbiton står på det välfyllda programmet. Samtidigt finns det tid för egna upptäckter och möten med de vänliga Nya Zeeländarna. Vår svensktalande guide vägleder och guidar oss i detta mycket spännande land och är väl insatt i landets kultur och traditioner.

Antal dagar:

22 dagar

Pris från:

92 800 kr

Australiens utvalda pärlor

Australiens pärlor

En omfattande rundresa till Australien där vi blandar klassiska sevärdheter med unika djur- och naturupplevelser i Margaret Riverområdet, på Kangaroo Island, Tasmanien och i Norra Queensland. I Perth, Adelaide och Sydney känner vi av den australiensiska storstadspulsen. Vi tar oss lite bortom allfarvägarna för att hitta några av landets "hidden gems". Vår Australienbaserade svensktalande guide är med på hela resan i Australien.

Antal dagar:

25 dagar

Pris från:

98 800 kr

Drömmen om Söderhavet med lyxiga Bora Bora!

Söderhavsresan med Bora Bora

Vår Söderhavsresa med svensktalande guide där vi besöker både Nya Zeealands nordö, paradisiska Cooköarna och några av de vackra öarna i Franska Polynesien. Vi avslutar med lyxiga Bora Bora. Vi upplever Nya Zeelands vackra natur, gejsrar, vinodlingar och maorikultur. På Cooköarna lär vi oss om den polynesiska kulturen och har sköna dagar på stranden. Resan avslutas med Tahiti, Moorea och Bora Bora.

Antal dagar:

25 dagar

Pris från:

132 800 kr