Avkoppling och upplevelser

Cooköarna med guldkant

Lyx i Söderhavet! Nu väntar en drömtillvaro på exotiska Cooköarna med guldkant. Här bor ni på fina boutiquehotell och njuter av varandra i en underbar tropisk miljö. Cooköarna ligger mitt ute i Stilla Havet och erbjuder en riktig Söderhavsupplevelse. Ett litet tropiskt paradis där tiden nästan tycks stå stilla. Här är det inte långt till en underbar strand och med snorkling precis utanför strandkanten.

Sammanfattning
Resans längd:
16 dagar
Pris från:
75 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass/premiumklass från Köpenhamn, samtliga flygskatter, inrikesflyg, boende i del i dubbelrum av förstaklasstandard 12 nätter med frukost, alla transfers, guidad rundtur på Rarotonga, polynesisk afton med middag och show, lagunkryssning med lunch till One Foot Island på Aitutaki.
Reseförslag

Romantiska Rarotonga

I det här reseförslaget inleder ni er vistelse på Cooköarna med sju nätter på huvudön Rarotonga. När man anländer till Cooköarna kan man redan på flygplatsen höra ukulelemusiken och omfamnas av den ljumma luften. Rarotonga har flera mindre romantiska boutiquehotell nära havet – perfekt för avkopplande stunder. Allt ligger på bekvämt avstånd och transfern är inte lång till boendet.

På Rarotonga kan man göra så mycket eller så lite man vill. Det finns flera olika aktiviteter att välja bland som till exempel vandring, cykla runt ön, snorkling och 4WD-safari. I reseförslaget ingår en guidad rundtur av Rarotonga och en härlig kväll på Highland Paradise där ni får se lokalt hantverk samt traditionell dansshow och kommer nära de polynesiska traditionerna.

Atollen Aitutaki

Efter härliga dagar undrar man om något kan överträffa upplevelserna på Rarotonga, men resans höjdpunkt är fortfarande kvar. Ni flyger norrut mot den turkosa lagunen Aitutaki där ni bor fem  nätter. Håll koll ut genom flygplansfönstret då ni flyger in över Aitutaki – vackrare vy får man leta efter. Här bor ni lyxigt med en egen bungalow som ligger vid stranden. Känslan när man står och blickar över den blåskimrande lagunen är helt magisk.

Njut av god mat, en skön spabehandling och en tropisk drink vid poolen och var i nuet. Den lilla ön Aitutaki kan ni upptäcka med cykel eller vespa och en av dagarna gör ni en lagunkryssning till små öar där ni stannar och snorklar i den underbara lagunen. På den obebodda paradisön One Foot Island kan ni få ert pass stämplat från ett av världens mest avlägsna postkontor. Ett minne för livet!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Det är beräknat på internationella flyg i ekonomiklass/premiumklass med avresa från Köpenhamn, inrikesflyg, samtliga flygskatter, 7 nätter på Little Polynesian med frukost på Rarotonga, 5 nätter på Pacific Resort Aitutaki med frukost, välkomstservice på Cooköarna och samtliga transfers, guidad rundtur på Rarotonga, guidad visning av Highland Paradise Cultural Centre inkl. middag och show, lagunkryssning med lunch till One Foot Island på Aitutaki. Komplett följebrev med information och tips. 24 timmars assistans på Cooköarna. Prata med din resespecialist om detta och för fler tips och få ett skräddarsytt förslag. Resan går att förlänga med det antal dagar som önskas. Avresa från Stockholm/Göteborg mot tillägg.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Söderhavsresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Något du undrar? Fråga mig!

Helén

Resespecialist

Resans längd:
16 dagar
Pris från:
75 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi har räknat på flyg i ekonomiklass/premiumklass från Köpenhamn, samtliga flygskatter, inrikesflyg, boende i del i dubbelrum av förstaklasstandard 12 nätter med frukost, alla transfers, guidad rundtur på Rarotonga, polynesisk afton med middag och show, lagunkryssning med lunch till One Foot Island på Aitutaki.

Liknande resor

Låt drömmen bli sann

Paradisvigsel på Cooköarna

Låt drömmen om att gifta er på en strand i Söderhavet gå i uppfyllelse. Vad mer kan man önska sig än en vacker strand kantad av palmer, solnedgång och sin älskade vid sin sida?

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

56 900 kr

Upptäck ett litet paradis

Cooköarnas gyllene stränder

Mitt i Stilla havet ligger dessa underbara öar som bjuder besökaren på avkoppling, vackra sandstränder och vänlig lokalbefolkning.

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

42 500 kr

Världsmetropol, natursköna landskap och tropisk värme

Singapore, Nya Zeeland och Cooköarna

Ge er ut på ett riktigt reseäventyr med en härlig blandning av sevärdheter, underbar mat, spännande kultur och mycket söderhavskänsla på vår resa Singapore, Nya Zeeland och Cooköarna.

Antal dagar:

20 dagar

Pris från:

59 700 kr