Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Priset är beräknat på internationella flyg i ekonomiklass och inrikesflyg i ekonomiklass, mellanklassboende utan frukost i 5 nätter i Sydney, 1 natt i Cairns, 3 nätter på tropiska ön Fitzroy Island inklusive transfers från Cairns, 2 nätter på mysigt lodge i regnskogen, 4 nätter i strandnära studio i Palm Cove, ankomsttransfers i Sydney och heldagsutflykt till Blue Mountains.
Ett tips! Resan kan uppgraderas till internationella flyg i premiumklass och en härlig 3-dagarskryssning vid Stora barriärrevet från 51 900kr per person eller till flyg i businessklass och förstaklassboenden från 85 900 kr per person. Då ingår 3 nätter på Silky Oaks med halvpension i regnskogen och 3 nätter på lyxiga Lizard Island med helpension inklusive flyg tur och retur samt Pullman Resort i Palm Cove med frukost. Liten bil tillkommer uppe i Cairnsområdet med pris från ca 4300 kr inklusive fria mil, helförsäkring och självriskeliminering för 7 dagar.
Alla delar av resan går att förändra efter önskemål. Priserna kan ändras beroende på säsong. Tillägg för avresa från Köpenhamn
Prata med din resespecialist för fler tips och få ett skräddarsytt förslag.